Bazilari hala mal toplandigindan filan söz ediyor.mal toplami evresi 1 liralardayken aylarca yillarca yapildi zaten.simdiyse toplananlarin dagitilma zamani bence.daha önce düzeltmelerle yükselirken simdi tepki vere vere indiriyor o kadar.
Bazilari hala mal toplandigindan filan söz ediyor.mal toplami evresi 1 liralardayken aylarca yillarca yapildi zaten.simdiyse toplananlarin dagitilma zamani bence.daha önce düzeltmelerle yükselirken simdi tepki vere vere indiriyor o kadar.
Hisse düşünce Amcası rahmetli olan biri vardı, 1.20'den 8'lere gelmiş kağıdı alırken hiç mi uyaran olmamış onu anlamadım. kalp tansiyon hastaları bulaşmasın kardeşim bu borsaya. Yazık adama
Sasirtiyorsunuz , dogrusu
Dun ku haraket karsisinda yak 110 ky nin agzi sulandi
Ben dahil ve izleme alanina girdi
Kimi trade etti , kimi kol kesti , kimi aldigina verdi
Burada kalanlarin elinde kaldi ....
Bolca ahkam kesen yazilar var .....
Sonuc olarak selale dususune karsi cozum araniyor
Ne olacak, nasil olacak , zarar daha ne kadar artacak
Gibi vs yazilarla cozum
Kisaca dun yani bugun sattiklarini , yarin yerine koymaya baslarsa sat al yapmis olur
Veya baska bir gizli hesap toplamasi ....
Sonucta kybu isten zarar etti , ediyor , edecek
Kar edebilenler sansli olanlar
Gelecek planlarinda neler var bilinmez
O yuzden
Sakin olun , olan oldu bitti
Yarin dip seviyeleri yeterli gorunup taban ve donus isareti verebilirse iyi
Yok hedef daha asagisi derse , zaman kaybi soz konusu
Olabilir ...
Galip patron un ekibi. İle bas edilmez
Yarın satış yapacağım direkt tabanamı satış yazacağım ya da bir kademe yazmak zorundamıyım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn.akdere18 yapacağınız satış için acele edip tabana yazmanız mantıklı olmaz. maliyetiniz nedir bilemiyorum.eğer yarında taban olur ise 2.50-2.60 arası tepki verebilir. illada satacağım diyor iseniz seans açılışını izleyip makul bir yerden verebilirsiniz. kazancınız bol olsun. şahsi düşüncelerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
TurkBirDev
Yer İmleri