3,40 daan 40 býjn lotu alan arkadasý tebtýk edýyorum bosuna almadý heralde
3,40 daan 40 býjn lotu alan arkadasý tebtýk edýyorum bosuna almadý heralde
3,40 a 90 býn alýs yazan arkadas alnýndan opuyorum
***AVGYO******AVTUR*** AVRASYA GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.( Ayrýlma Hakký Kullanýmýna Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Edirne ili, Merkez ilçesi Kiriþhane Mahallesi Soðukkuyu mevkiinde yapýlmasý planlanan Metro Hotel Apartments projesinden kaynaklanan ayrýlma hakký kullanýmýna hakkýnda Genel Kurul Sonucu
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Ýlgili Þirketler AVTUR
Ayrýlma Hakký Kullanýmýný Doðuran Önemli Nitelikte Ýþlem Edirne ili, Merkez ilçesi Kiriþhane Mahallesi Soðukkuyu mevkiinde yapýlmasý planlanan Metro Hotel Apartments projesi
Önemli Nitelikte Ýþleme Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi 21.12.2016
Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyelerinin Oyu Var
Önemli Nitelikte Ýþlemin Gündemde Yer Aldýðý Genel Kurul Tarihi 26.05.2017
Ayrýlma Hakký Doðuran Önemli Nitelikte Ýþlem Onaylandý mý? Onaylandý
Ayrýlma Hakký Kullaným Fiyatý Bilgileri
Pay Grup Bilgileri Ayrýlma Hakký Kullaným Fiyatý
B Grubu, AVGYO, TRAAVRSY91Q2 1,18
Para Birimi TRY
Ek Açýklamalar
26.05.2017 tarihinde yapýlan 2016 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnýn 14.maddesinde ortaklarýn onayýna sunulmuþ olan Sermaye Piyasasý Düzenlemeleri çerçevesinde önemli nitelikteki iþlem tanýmýna giren, Yönetim Kurulunun 01 Mart 2017 tarihli kararý uyarýnca alýnan karar ile Edirne ili, Merkez ilçesi Kiriþhane Mahallesi Soðukkuyu mevkiinde kain 2261 ada E17d-13a-4b Pafta 15 parselde kayýtlý 21.538,00 m2'lik arsa üzerinde Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatýrýmlar A.Þ. ile Metro Hotel Apartments projesi üzerinde 120.000.000-TL gider ve takribi 325.000.000TL gelir ön görülen ve maliyetleri düþüldükten sonra kalan tutarýn %50-%50 hasýlat paylaþýmlý olarak anlaþýlmasýna iliþkin proje yapýlan oylamada ortaklarýn oybirliði ile kabul edilmiþtir. Söz konusu maddede olumsuz oy kullanan ve ayrýlma hakký talebinde bulunan ortak bulunmamaktadýr.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 toplantý tutanagi.pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/609314
YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
***AVGYO******AVTUR*** AVRASYA GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.( Hak Kullaným Süreç Ýptal Bildirimi )
Özet Bilgi Edirne ili, Merkez ilçesi Kiriþhane Mahallesi Soðukkuyu mevkiinde yapýlmasý planlanan Metro Hotel Apartments projesinden kaynaklanan ayrýlma hakký kullanýlmadýðýndan süreç iptali
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Ýlgili Þirketler AVTUR
Süreç Ýptal Nedeni
26.05.2017 tarihinde yapýlan 2016 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnýn 14.maddesinde ortaklarýn onayýna sunulmuþ olan Sermaye Piyasasý Düzenlemeleri çerçevesinde önemli nitelikteki iþlem tanýmýna giren, Yönetim Kurulunun 01 Mart 2017 tarihli kararý uyarýnca alýnan karar ile Edirne ili, Merkez ilçesi Kiriþhane Mahallesi Soðukkuyu mevkiinde kain 2261 ada E17d-13a-4b Pafta 15 parselde kayýtlý 21.538,00 m2'lik arsa üzerinde Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatýrýmlar A.Þ. ile Metro Hotel Apartments projesi üzerinde 120.000.000-TL gider ve takribi 325.000.000TL gelir ön görülen ve maliyetleri düþüldükten sonra kalan tutarýn %50-%50 hasýlat paylaþýmlý olarak anlaþýlmasýna iliþkin proje yapýlan oylamada ortaklarýn oybirliði ile kabul edilmiþtir. Söz konusu maddede olumsuz oy kullanan ve ayrýlma hakký talebinde bulunan ortak bulunmadýðýndan süreç iptal edilmiþtir.
Ýptal Edilen Süreç
Ayrýlma Hakký Kullanýmý
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/609317
YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
adamýn detegýnýde pýc ettýler 3,40 90 býn verdýler beným gordugum 3,40 dan 135000 býn mal alýndý
Dikkat etmek lazým bugün cuma ve seans sonrasý brüt takas yiyebilir. Çok uçuk hareketler yaptý bu hafta
Bir topic de hisse toplanýyor mu, uçacakmýþ, yukarýda asla þu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazýlýyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiþtir
Yanlis hisseyi ucurdu galipcan
Yer Ýmleri