son dakikalarda 3.2 den 3.5 e çizgi çekti bir hamlede. Bu hareketi küçümsemek ayıp olur. hacim 63 mil. dan 80 mil a ulaştı. ytd
son dakikalarda 3.2 den 3.5 e çizgi çekti bir hamlede. Bu hareketi küçümsemek ayıp olur. hacim 63 mil. dan 80 mil a ulaştı. ytd
Evet gördüğünüz gibi Elliott dalgalarının önemi...ne dersek o
Lenovo A6020a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet galibe laff ediyor ama 14 lerden halka açılan teknosanin hali ortada. Yada bimeksin en azindan Galip ara sira bi şeyler yapıyor Sabanci nin yaptığı daha mi insafli. Ayni durum metro yatirim içinde gecerli. Adi çıkmış ama gedik a1, marbas, invest bunlara bi sey diye yok.
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhterem arkadaşlar:ben artık yazmıyorum..ıstenmedığım yerde olmam...ızlerım kendı kendıme....
Bu ********ler geçenkinin aynisini yaptılar,ondada böyle yapıp 4 üstüne atmışlardı !!!...neyse kar cebe yakışır 3.50'de donduğunda çoğunu o fiattan vermiştm,aynen 3.50 postalamış![]()
3.50 den sağlam topladı bir 4 operasyonu yapabilir diye düşünüyorum fakat bunların sağı solu belli olmaz düşüncem beni bağlar ytd.
Metro ve işyatırımın alım satımına paralel işlem yapan bu tahtadan ekmek yer nokta. Teknik meknik hikaye...
Yer İmleri