-

Originally Posted by
trader5858
zaten 160 larda alınıp 170 lerde satılmaya uygun su anda, ama yazık arkadaş milletin bu hissede maliyeti 4 liralarda, galibe ölüm yok öyle sanıyor galiba.
dun demiştim 1,60 lardan alınıp 10 kademe yukardan satmaya uygun bir hisse, Allah zararda olanlara yardim etsin.
-

Originally Posted by
trader5858
dun demiştim 1,60 lardan alınıp 10 kademe yukardan satmaya uygun bir hisse, Allah zararda olanlara yardim etsin.
Arkadasin 5 i 1 aradasi nerde madalyasini takalim bilmiss
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
TeKSEN
Arkadasin 5 i 1 aradasi nerde madalyasini takalim bilmiss
SM-A510F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oy oy ,kovboy... Sana g. İ. R. m. İ. Ș bir boy belli oldu. Yapacak birşey yok. Çıkartana kadar galibe yalvarır gibi bak hergun. 😂😁😂😂😂
-

Originally Posted by
trader5858
oy oy ,kovboy... Sana g. İ. R. m. İ. Ș bir boy belli oldu. Yapacak birşey yok. Çıkartana kadar galibe yalvarır gibi bak hergun. 😂😁😂😂😂
Senin yedigin cikardigin kadar bende mani var sikinti yapma
-

Originally Posted by
TeKSEN
Senin yedigin cikardigin kadar bende mani var sikinti yapma
SM-A510F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oy oy oy... Kovboy dürer dürer artik münasip şekilde halledersin işini sen anladin. Gözün burda oldguna gore galip durmuş senin paraları 😁😂😂
-

Originally Posted by
trader5858
oy oy oy... Kovboy dürer dürer artik münasip şekilde halledersin işini sen anladin. Gözün burda oldguna gore galip durmuş senin paraları 😁😂😂
Evet cok zarar ettim cok seni niye baglar
)
-
Bu hisse bundan sonra 1,68-70 al 1,78-80 sat. % 7 koy cebe. 10 gün aralıklarla tekrarlar gibi geliyor bu hareketleri. Başka bi halt olmaz.
-
Dun malin biri 60 dan alip 10 kademe yukardan satip tekrar 60 lardan alacanmi dedi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri