diger gruplardan yansiyanlar..
10 yýl önce Altýnoluk tan Ýstanbul a dönerken Ayvacýk a çýkarken o rampada yol kenarý 5 kg zeytin tenekesi almýþtým. Tenekenin üst tarafý iyi iri zeytinler , ortasýndan itibaren hepsi çöp çýktý. Yol dan bedava olsa bile bi þey almam artýk bunun gibi pislikler yüzünden.
...
Bir kere de yolda iþportacý kestane satýyordu, mereti çok severim hep de çok pahalýdýr niye anlamam niþasta temelli patates kýlýklý bir þeydir ya neyse. Çok ucuzdu iyi de görünüyordu birkaçýna baktým, aldým bir kilo neyse ki güvenemedim fazla almaya, dörtte üçünün içi küflü ve kurtluydu. Adam çöpe gitmek üzere olan malý ucuza bitirmeye çalýþýyordu. Sanýrým üste iyileri dizmiþ anlaþýlmýyor.
..
3-4 sene önce kar görmeye Ödemiþ’e gitmiþtik dönüþte oradan patates almýþtým. 2’þer kiloluk file þeklinde. 3 file. Alýrken de köylü kazansýn demiþtim. 2 gün sonra hepsi yumuþadý çürüdü, bir tane yiyemeden çöpe attýk. Öncesinde soðuktan dondu çözüldü, sonra bize sattý da hemen bozuldu diye düþünmüþtüm. Þimdi bunlarý okuyunca, nur yüzlü dedenin bizi kuru kuru incittiðini düþünüyorum.
...
yol kenarýndan portakal almýþtýk sýkalým içelim taze portakal suyu miss hesabý, portakaldan sogutmayayim sizi ama icinde 1cm boyunda ince beyaz ip gibi canli organizmalar vardi deniz ati misali süzülen.. portakalda yumusama, delik var mi diye ayrintili bakmadan almam o zamandan beri

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri