Artýk 32700 ü aþaðý kýrmasýný bekliyorum. Yeni hedeflere bakicam..
Hiç pozisyonum yok..
Baya oldu gelmeyeli, kendimi karabatak gibi hissettim...
Sn Dore, tek tek cevap yazmýyorum her þeye, sað olun baya çýnlatmýþsýnýz kulaðýmý
DEMO Hesapla devam edeceðim falan diye söz vermiþtim. Hatta gece ilk iþlemi açýp yattým.
Sabaha deprem olunca FX düþünmeye utandým. Ne hesaba baktým ne de baþka bir þey yaptým. Zaten o dönem herkes yas modundaydý, biliyorsunuz.
Sonra Ramazan geldi, her gün çift antrenman yaptýk. Eve ölü gibi geliyordum. Þimdi hala aðýr yapýyoruz ama, en azýndan Ramazan deðil ve yeterince bakabiliyorum kendime.
Þimdi açtým DEMO hesabý bakayým diye. O gece açtýðým iþlemi +921 PÝP ile kapadým. Ýstesem 100 PÝP gitmez.
Bugün ant iptal oldu, keyif yapacaðým evde, ve FX sözümü tutmaya baþlamak istedim.
Ara vermek de iyi oldu, anlatacak baya bir þey birikti.
Tekrardan selamlar![]()
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
GBPUSD - D1
W1 Trend yukarý yönlü. Üstelik majör denilebilecek bir Direnç Seviyesi de kýrýlmýþ. Bunun bilincindeyim.
D1 zaman diliminde ise daha bir kaç mum önce satýþ dizilimi oluþmuþ. Ben de ona güvenerek bir SELL iþlemi açtým. Ýþlem þu þekilde:
SELL: 1,24507
SL: 1,25312 (Risk: 81 PÝP)
Hedef: Allah Ne Verdiyse
Saygýlar
XAUUSD - W1
Çok düþük riskli ve yüksek getirisi olma ihtimaline sahip bir dizilim var ve kaçýrmak istemedim.
Fiyat Kýrmýzý Bölge üstünde kaldýkça yönü yukarý olmalý.
Olur da kýrýlýr diye Kýrmýzý Bölgenin hemen altýna Bekleyen Satýþ Emri yerleþtirdim.
Hayýrlýsý Olsun
Revize:
W1 gereðinden fazla uzun vadeli bir bakýþ açýsý olduðundan ve beklemeye o kadar yatkýn olmadýðýmdan iþlemi +4 PÝP ile kapadým.
Akabinde, D1 zaman diliminde mevzilenmek istedim ve SATIÞ yönünde pozisyon aldým. Bu sayede daha az beklemem gerekecek. Ýþlem þu þekilde:
SELL: 1983,22
SL: 2009,21
TP: Allah Ne Verdiyse (buradan itibaren buna "ANV" diyeceðim)
(Üst kýsma nolur nolmaz diye bekleyen alým emri yerleþtirdim)
![]()
Son düzenleme : selym; 28-04-2023 saat: 13:14.
Selim bey tekrar hoþgeldiniz. Depremden zarar görmediðinize ve iyi olmanýza sevindim..
Günleriniz güzel geçsin![]()
Zaten deprem bölgesinde deðilimKastettiðim þey psikolojik sarsýlmýþlýktý
Yine de teþekkür ederim ve hoþbulduk.
Bu arada sizin de benden geri kalýr yanýnýz yok. Artýk foruma gelmicem falan demiþtiniz, ben de FX ile ilgilenen kimse olmadýðý için geri adým atmýþtým.
Allah affetsin
Kastettiðinizi anladým ama ben sizin bir vesileyle o þehirlerde olabileceðiniz ihtimalini aklýmdan geçirmiþtim.. Endiþelendiren buydu yokluðunuzda. Neyse ki iyisiniz
Evet biraz kararsýz bir yapým var. Yavaþ yavaþ bu yönümü düzeltmeye çalýþýyorum. Çalýþan kazanýr
Siz bana uymayýn..![]()
Yer Ýmleri