Þu seçim dönemini kazasýz belasýz atlatýrýz inþallah. Hersey rayýna oturur
Terste kalanlarin Allah yardýmcýsý olsun..
Þu seçim dönemini kazasýz belasýz atlatýrýz inþallah. Hersey rayýna oturur
Terste kalanlarin Allah yardýmcýsý olsun..
Dow 33980 e çýkabilir fibo sinyali oluþturmuþ. Akþam Fed den sonra shortlamaya baslicam.. 33980 görürse süper olur![]()
15 dk lik ortalama yukarý kesmis Altýnda. Süper bir hareket bekliyorum.. Yukarý yönlü.
DOW, BIST...Grafiklerine hiç bakmadým. Bir defasýnda siz deyince DOW grafiðine bakmýþtým, yalan olmasýn.
Anneler günü için anneme telefon aldým, kargoya vermeleri için maðazaya býraktým ve yeni döndüm eve. Burada kýþ tamamen bitti, inanýlmaz sýcak dýþarýsý. Allahtan ev serin.
XAUUSD ben alým iþleminde beklemedeyim. Sözde 6-7 gün tutacaðým iþlemi. Çýlgýn gibi bir hareket mi bekliyorsunuz? Siz yukarý gidecek diyorsanýz kesin gider. Teyit oldu.
GBPJPY ve CADJPY paritelerinde iþleme girmedim onlara da marjin ayýrmamak için. Kesin coþa coþa giderler ve iþleme girdiklerim tin tin tin diye ilerler.
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Altýndan bahsediyorsak 2050 'leri görüyorum ben kýsa sürede.
Bunun sebebi de konsolidasyon bölgesinden sert çýkýþ mumu. Normalde bu sertlikteki hareketlerden sonra piyasa soluklanýr ve hemen arkasýnda ayný uzunlukta hareket olur. Bu çoðu zaman iþleyen bir mekanik. Zaman hesabýma göre bu bugün dahil 6 ya da 12 Mum içinde gerçekleþmesi gereken bir seviye.
![]()
Bunu görünce þok oldum. Hem de çoluk çocuklu bir kadýn. Ne disiplin!!!
https://www.instagram.com/reel/Cfv_K..._web_copy_link
Bu arada zat-ý muhterem kulaklarýmýzýn pasýný silsin...
Yer Ýmleri