Vakýa, her gün fiyat menzilini doldurmuyor, yani her gün iþlem þansý doðmuyor. Týpký dediðiniz gibi menzil dolunca alt zaman diliminde makul SL ile iþleme girilebilir.
Bu geliþtirilebilir mi? Mesela saatlik menzil.. 4 saatlik menzil..
Uzmanlasilabilir diye düþünüyorum.. Büyük verilerin olmadýðý günlerde.. Ama trend tersi diyorsunuz.. Altýn genelde bir trende baþlamadan önce salýným yapýyor.. Yani fake hareket.. O salinimlari degerlendirilebilir.. Hep diyorum ya Altýnda nerden pozisyona girersen gir zararda olsan da bekle kara geçiriyor.. Bu nokta önemli aslýnda.. Burdan gitmek lazým..
Günleriniz güzel gecsin Selim bey![]()
Tünaydýn Herkese
Uyandýðýmdan beri bir sürü iþ yaptým. Önce fuara gidip koþu yaptým ve koþu yaparken de etraftaki yavru kedilerin yerlerini belirledim. Yaz baþý olduðu için bir sürü yavru kedi var ortalýkta. Kedilerden bazýlarýnýn anneleri ölmüþ herhalde. Hal böyle olunca arada bir etraftaki insanlar onlara yem vermezse yavrular hayatta kalamýyor. Ben de koþu sonrasý eve gelip duþ falan aldýktan sonra yanýma bir miktar yem alýp fuara gittim. Yerlerini belirlediðim yavru kedilere verdim ve galiba hepsi öyle açtý ki kendilerini kaybede kaybede yediler yemleri. Dönüþte de bizim kere atalara ciðer aldým marketten, Þu an üçü de göbekleri þiþmiþ vaziyette saðda solda uyuyorlar
Onun dýþýnda þu anda Ýspanya'da U20 Avrupa Þampiyonasý var. Eski bir takým arkadaþým þimdi milli takým antrenörü. Bu yýl kendisini göstermesi gerekiyor. Ben de maçlarý izliyorum ve þu ana kadar gayet güzel gidiyorlar. Arkadaþým takým halinde þampiyon olmayý gözüne kestirmiþ olmalý ki en son konuþtuðumda morali bozuktu. Çünkü çocuklardan 2 tanesi daha en baþta yenildiler. Hayýrlýsý olsun. Ýzlemek isteyen olur belki diye linkini ekliyorum.
https://uww.org/event/european-champ...ection=results
XAUUSD
Altýna gelince, ve bakiye de tekrar 2 hanelilere düþünce, alt zaman dilimlerinde düþük SL ile iþlem þanslarý arýyorum. An itibariyle M5 grafikte düþüþ beklentisi ile SATIÞ iþlemine girdim. SL seviyem 1931,20. Hedef olarak Günlük Menzili belirliyorum. (Aþaðýda Günlük Menzil: 1907,63)
Ters yöne elbette Bekleyen ALIM Emri yerleþtirdim güvenlik amaçlý.
Hayýrlýsý Olsun - Saygýlar
![]()
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Ooo bu þarkýsý da güzelmiþ.. Güzel derken eðlenceli yani![]()
Altýn için þimdiden tebrikler.. Sizin stop noktanýza deðmeden aþaðý indi çok sevindim
1917 þu an..
![]()
Dýþarýdaki Yavru kedileri beslediðiniz için de Allah sizden razý olsun Selim bey![]()
Ve Ýyi Bayramlar![]()
Yer Ýmleri