Selamlar, çayý kaçýrdýk herhalde, ben de kahve demledim þimdi taze taze, mis gibi buyurmaz mýsýnýz?
Buna %100 katýlýyorum. Kriterler de oldukça kýsa vadeli, Örneðin;
10.000$'lýk hesapta, Ýlk aþamada en az 4 iþ günü en az 4 trade ile, günlük %5 drawdown (-500$) altýna inmeden, toplamda %10 eksi (-1000$) yapmadan +%10 (+1000$) kar hedefine ulaþmak (hedef süre kýsýtlamasý yok-4 gün de olur 40 gün de). Bunu geçerseniz ikinci aþamada da ayný þeyleri tekrar yapmanýz isteniyor ve firmanýn traderý oluyorsunuz. Yatýrdýðýnýz parayý da geri ödüyorlar. Karýn %80'ini size veriyorlar.
Kesinlikle ortada emanet edilen bir para da olmadýðýný düþünüyorum. Hatta bence son girenin parasýnýn ilk girene verildiði þema düzeni bile olabilir. Sonuçta challenglar ücretli. Yönetmek istediðiniz fonu artýrmak istediðinizde daha yüksek bir meblað ödeyerek challenga tekrar baþlýyorsunuz. Parayý da bu challenglarý geçemeyenlerden kazanýyorlar haliyle. Bir de bence paylaþmadýklarý kendi algoritmalarýyla gerçekten istikrarlý karlý traderlerý ayýklayýp copy trade yapýyor olabilirler.
Bunu yapan birkaç arkadaþým var, ve paralarýný alýyorlar (þimdilik), bir yerde patlayacaðýný düþünsem de þeytan dürtüyor. Önemli olan ilk challenge'ý geçip ücret iadesini de alýp risk free takýlmak gibi.
Oralarda bir yerde kahve resmi olacaktý ama ekleyememiþim

Yer Ýmleri