Originally Posted by
selym
Merhaba,
Forumda köklü bir üye deðilim, sadece fikir paylaþýmý anlamýnda ve sadece GBPUSD odaklanan bir baþlýk olsun istedim. Bilindiði üzere GBP pariteleri gerek volatiliteleri olsun, gerek majör parite olmasý olsun, gerek (bugünlerde) altýn ile korele hareket ediyor olmasý ve indikatör sayýlabilecek olmasý olsun, çoðumuzun göz ardý etmediði bir parite.
Baþlýkta bazý kurallar olsun istiyorum.
Baþlýk Kurallarý:
1- Grafik + Analiz paylaþýmlarýnýn hepsi baþ tacýdýr. Sadece grafik atýp herhangi analiz ya da yorum yapýlmayan gönderiler hoþ karþýlanmayacaktýr.
2- Baþlýðýn adý her ne kadar GBPUSD olsa da (çok gerekli olmasý halinde) baðlantýlý paritelerde de analizler baþ tacý edilecektir. (Diðer GBP Pariteleri, Korele Pariteler,...)
3- Haftalýk ya da aylýk challange 'lar düzenleyebilirim bazen (DEMO ya da GERÇEK HESAP). Kaybeden bir fakire Çorba (ya da sokakta kalan insanlara dürüm falan) ýsmarlar. Bu challange 'lar kapsamýnda katýlýmcýlar haftabaþý katýldýklarýný belirtecek, haftasonu büyüme yüzdesi en az olan Çorbayý ýsmarlar.
4- Baþlýkta herhangi öðretme amacý güdülmemektedir. Zaten (gerçekçi olalým) bir iki Forum Gönderisi okuyarak bu zýkkýmýn öðrenilmesi mümkün deðil.
5- Haftasonlarý oyunlarla ilgili þeyler paylaþabilirim. (Oynadýðým 2 tane oyun var: World of Tanks, Euro Truck Simulator)
6- Aklýma geldikçe eklerim
Selamlar
Yeni Hali:
Merhaba,
Forumda köklü bir üye deðilim, sadece fikir paylaþýmý anlamýnda ve sadece GBPUSD odaklanan bir baþlýk olsun istedim. Bilindiði üzere GBP pariteleri gerek volatiliteleri olsun, gerek majör parite olmasý olsun, gerek (bugünlerde) altýn ile korele hareket ediyor olmasý ve indikatör sayýlabilecek olmasý olsun, çoðumuzun göz ardý etmediði bir parite.
Baþlýkta bazý kurallar olsun istiyorum.
Baþlýk Kurallarý:
1- Grafik + Analiz paylaþýmlarýnýn hepsi baþ tacýdýr. Sadece grafik atýp herhangi analiz ya da yorum yapýlmayan gönderiler hoþ karþýlanmayacaktýr.
2- Baþlýðýn adý her ne kadar GBPUSD olsa da (çok gerekli olmasý halinde) baðlantýlý paritelerde de analizler baþ tacý edilecektir. (Diðer GBP Pariteleri, Korele Pariteler,...)
3- Haftalýk ya da aylýk challenge 'lar düzenleyebilirim bazen (DEMO ya da GERÇEK HESAP). Kaybeden bir fakire Çorba (ya da sokakta kalan insanlara dürüm falan) ýsmarlar. Bu challenge 'lar kapsamýnda katýlýmcýlar haftabaþý katýldýklarýný belirtecek, haftasonu büyüme yüzdesi en az olan Çorbayý ýsmarlar.
4- Baþlýkta herhangi öðretme amacý güdülmemektedir. Zaten (gerçekçi olalým) bir iki Forum Gönderisi okuyarak bu zýkkýmýn öðrenilmesi mümkün deðil.
5- Hafta sonlarý oyunlarla ilgili þeyler paylaþabilirim. (Oynadýðým 2 tane oyun var: World of Tanks, Euro Truck Simulator)
6- Aklýma geldikçe eklerim
7- Her gün beðendiðim Yazarlardan/Þairlerden bir tane özlü söz paylaþmaya özen gösterecem.
Selamlar
Bugünün Sözü BERNARD SHAW 'dan gelecek:
"Hayat kendini bulmakla ilgili deðildir, hayat kendini yaratmakla ilgilidir."
Ben hala cümlenin birinci bölümünde cebelleþiyorum
Son düzenleme : selym; 21-12-2022 saat: 22:48.
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Yer Ýmleri