Gunaydin ve iyi haftalar
Gunaydin ve iyi haftalar
Aylýk grafikte islem yapmýyorum ben. Hedefim 146 ve aylýk grafikteki tobo destekliyor. 130 altinda Usdjpy toplayýp 146 hedefini beklicem..
Boga sinyalleriný hep yapiyor (cok fazla bekletmeden)piyasa sorun sadece ne kadar geri çekilebilecegini hesap etmek..![]()
Yeni çýktým antrenmandan ve mecazi anlamýyla.... öldüm!!!
Kýþkýrýyorum USDJPY grafiðine bakinca, zira H4 te islem yapacak kadar mesai harcayamam. Eve gidince bi DEMO hesap açacam 🙂. Orda D1 'de çorbasýna yarýþacam sizinle ...
Bugun burda güneþ var... güneþ iyi ki sarý. Cok seviyorum bu rengi. Ya baþka bi renk olsaydý....Allah muhafaza
Selamlar
10.000 USD 'lik bir DEMO Hesap açtým.
Çarþamba gününden önce herhangi iþlem yapmayacaðým.
Þimdilik 3 tane parite belirledim iþlem yapmak adýna. Ýþlem baþýna sermayenin yaklaþýk %5 'ini risk edeceðim. Çok zamanýmý almasýn ve günde 1 defa bakmam yetsin diye D1 grafikte iþlem yapacaðým. Filtre olarak da Haftalýk grafiði kullanacaðým.
1- UKOUSD (Haftalýk Grafikte Ýþlem Yapacaðým): Aylýk grafikte de Haftalýk grafikte de Satýþ Trendi var. Çarþamba olur olmaz, 90,94 stoplu Satýþ iþlemi açacaðým.
2- NZDUSD (Günlük Grafikte Ýþlem Yapacaðým) Haftalýk grafikte de Günlük grafikte de Satýþ Trendi var. Çarþamba olur olmaz, 63504 stoplu Satýþ iþlemi açacaðým.
3- USDJPY (Günlük Grafikte Ýþlem Yapacaðým) Haftalýk grafikte Satýþ Trendi var. Günlük grafikte de Alým trendi söz konusu. Ve ben bu alým trendinin kýrýlmasýný bekliyor olacaðým. Yani izlemede olacaðým. Muhtemelen resimdeki 3gen Bölgeye kadar sürecek D1 Alým Trendi. Tabi bu sadece bir "beklenti"
Selamlar
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Selim bey merhaba![]()
1 aylýk bir kapýþma mý olacak?
Yani 1 ay sonunda kim usdjpy de kaybederse çorba ismarlayacak sokakta ihtiyac sahibi bir insana di mi![]()
Sadece usdjpy olsunBana uyar. Para kaybetme kaygým olmayacagi icin demo hesapta her türlü ezerim sizi.
Þaka þaka
Ben de açayým bir demo hesap madem. Toplamaya baþlayayým usdjpy. Bir ayda 146 bile görür bu..
31 Ocakta bitsin yarisma. Tamam mýyýz?
Yer Ýmleri