Söz verdiğim gibi ayın değerlendirmesini yapmak durumundayım.
Öz eleştirilerim, kendimi övdüğüm yerler olacak bu yazı boyunca.
* Öncelikle ay boyunca para yönetim planıma sadık kaldım, ta ki son 3 güne kadar. Yuvarlak rakamlarla takıntılıyım. Yüzde 21'lik büyümem vardı bu ay, ve onu ay bitmeden 25 yapmak amacıyla normalde kullandığım kaldıracın 4 katını kullandım son işlemde dar SL olması gerekçesine sığınarak. Sonuç hezimet!
* Bu hesapla yarışmamsı bir sisteme dahil olmuş durumdayım. Beni "Güvenilir" olarak sınıflandırmıştı. Bu günkü performanstan sonra bu sınıflandırmayı değiştirebilirler ve bu benim hiç hoşuma gitmez. (Bu arada bu hesap 11 Aralıkta açıldı yarışma amacıyla)
* Stratejimin rahatlık katsayısından çok memnunum. Ekrana sürekli bakmamı gerektirmiyor. Ben gün boyunca günlük işlerimi yapmaya devam ediyorum. Her H4 mumu kapanışı için alarm kurulu telefonumda.
* En son bana hezimet yaşatan NZDUSD şu anda (beni stopladıktan sonra) geriye geldi. Bana attığı bu kazıktan sonra, askeriyede cezalandırılan tanklar gibi, NZDUSD de benim için cezalı parite. (En azından 3 Ay boyunca) hakkında konuşmam, başlıkta da hakkında konuşulmasını istemem Başlık Sahibi olarak.
* Ay sonu itibariyle sadece %4 büyümeye geriledim. Sinir oluyorum, bir taraftan da sakin kalmaya çalışıyorum.
* En Büyük Özeleştiri: YILBAŞI ÖNCESİNDEKİ HAFTADA İŞLEM YAPMAMALIYDIM. Ne yaptığı belli olmayan, Terazi burcu NZDUSD 'ye hele hiç bulaşmamalıydım. Allah beni ıslah etsin.
* Şimdilik bu kadar - herkesin yeni yılı k(m)utlu olsun!
Bu arada DEMO Yarışması da iptal oldu sanırım. Onun sonuçları da bu şekilde:
![]()







Alıntı yaparak yanıtla
.
Yer İmleri