Söz verdiðim gibi ayýn deðerlendirmesini yapmak durumundayým.
Öz eleþtirilerim, kendimi övdüðüm yerler olacak bu yazý boyunca.
* Öncelikle ay boyunca para yönetim planýma sadýk kaldým, ta ki son 3 güne kadar. Yuvarlak rakamlarla takýntýlýyým. Yüzde 21'lik büyümem vardý bu ay, ve onu ay bitmeden 25 yapmak amacýyla normalde kullandýðým kaldýracýn 4 katýný kullandým son iþlemde dar SL olmasý gerekçesine sýðýnarak. Sonuç hezimet!
* Bu hesapla yarýþmamsý bir sisteme dahil olmuþ durumdayým. Beni "Güvenilir" olarak sýnýflandýrmýþtý. Bu günkü performanstan sonra bu sýnýflandýrmayý deðiþtirebilirler ve bu benim hiç hoþuma gitmez. (Bu arada bu hesap 11 Aralýkta açýldý yarýþma amacýyla)
* Stratejimin rahatlýk katsayýsýndan çok memnunum. Ekrana sürekli bakmamý gerektirmiyor. Ben gün boyunca günlük iþlerimi yapmaya devam ediyorum. Her H4 mumu kapanýþý için alarm kurulu telefonumda.
* En son bana hezimet yaþatan NZDUSD þu anda (beni stopladýktan sonra) geriye geldi. Bana attýðý bu kazýktan sonra, askeriyede cezalandýrýlan tanklar gibi, NZDUSD de benim için cezalý parite. (En azýndan 3 Ay boyunca) hakkýnda konuþmam, baþlýkta da hakkýnda konuþulmasýný istemem Baþlýk Sahibi olarak.
* Ay sonu itibariyle sadece %4 büyümeye geriledim. Sinir oluyorum, bir taraftan da sakin kalmaya çalýþýyorum.
* En Büyük Özeleþtiri: YILBAÞI ÖNCESÝNDEKÝ HAFTADA ÝÞLEM YAPMAMALIYDIM. Ne yaptýðý belli olmayan, Terazi burcu NZDUSD 'ye hele hiç bulaþmamalýydým. Allah beni ýslah etsin.
* Þimdilik bu kadar - herkesin yeni yýlý k(m)utlu olsun!
Bu arada DEMO Yarýþmasý da iptal oldu sanýrým. Onun sonuçlarý da bu þekilde:
![]()
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Gunaydin
Benim demo hesap özetim de linkte
https://www.instagram.com/reel/Cm0pA...d=OGQ2MjdiOTE=
Evet avatarimi Sweet Mayhem yaptim..
Bu forumdaki ilk avatarimdi.. Legosu bile var bende bu karakterin. Anýsý büyük![]()
Dün kademeli alis ve satýþ yaptýðým( en son 1.89.50 den almiþtim) Gbpnzd ler 50 pipslik hedeflerle kapanmýþ.. geriye 1.91 hedefindeki pozisyon kaldý..
Bu iþi sevdim. Günlerce hedefi bekleyeceðime karýmý alýp çýkayým alt kademelerde..
Riski daha az..
Elimde eskiden kalan evladiyelik gbpusd ve eurusd shortlar ile gbpnzd 1.91 hedefli uzunlar kaldý..
Bunlar ile yeni yýla giriyorum..
Usdjpy ise 130.79 lere kadar düþmüþ.. Belliydi..
En iyi psikoloji kitabý Kuran.. Bana inanýlmaz bir güç veriyor
Sabah sabah biraz ayet okudum bomba gibiyim.. Yeni yýlda kutlama sonrasi gece odama çekildiðimde hep okurum.. Ritüelimdir..
Yeni yýlýmýz kutlu olsun.![]()
Yer Ýmleri