Günaydýn, Sweet Mayhem - ilk defa duydum ve gördüm. Siz kadýnlarýn bu "cýrtlak renk" sevdanýz...ne bilim
Ben Voltran, Heman, Alf, Bizimkiler izleyerek büyüyen nesildenim. Ben de avatarýmý Bizimkiler 'deki Sabri Bey mi yapsam acep...aklýmda deli sorular
FX 'e gelince, bugün akþama kadar grafik çalýþacam. Akþam da tonlarca mantar piþirerek yeni yýla mantar yiyerek girecem.
Bu parazitlerden allem edip kallem edip bi kurtulmanýn yolunu bulacam. Aklýmda þöyle birþey var:
* 1 Zamanlý bir MA oluþturacam (sadece mum açýlýþ fiyatlarýný baz alan)
* Bir tane daha 1 Zamanlý bir MA oluþturacam (sadece mum kapaýþ fiyatlarýný baz alan)
Bunlar üzerine bir taktik geliþtirip parazitlerden kurtulmanýn bir yolunu bulacam. Bulamazsam da akþama kadar grafik çalýþmýþ olurum.
Kuran 'dan ayete gelince - Kuran 'da okuyunca bomba gibi yapan ayeti merak ettim - vaktiniz olunca yazarsanýz memnun olurum. Ben þahsen iyice zývanadan çýkmýþ biri sayýlýrým. Ama merak ettim.
Eski patronumun cýmbýz gibi mekanizmasý olan bir çay süzgeci vardý. içine ýhlamur, çay (ya da her ne ise) koyuyordu falan...Ondan almam lazým ve adýný bilmiyorum. Hibiskus çayýný çok severim, her içtiðimde ayarý kaçýrýyorum ve yapraklar hep içerken aðzýma geliyor.
Tekrardan yeni yýlýný kutlu olsun. Selamlar
Süzgeci de buldum:

DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Yer Ýmleri