Gününüz güzel geçsin.. Masmavi kalpler..![]()
Gününüz güzel geçsin.. Masmavi kalpler..![]()
Yeni geldim sayýlýr eve, antrenmandan sonra bizimkiler çay yaptý. Patlayana kadar içtim. Çayý öyle çok seviyorum ki anlatamam... Hele yorgunken!!! Eve gelip günlük gerekenleri hallettikten sonra bilgisayarý açtým. Kablonet arýzasý varmýþ. Gece 2.30'a kadar internet olmayacakmýþ.
Mavi kalp olmaz ki 🙂. Çok þükür ki yok! Siz dun gelmeyince, hasta oldunuz diye düþündüm. Bu ara herkes aðýr grip falan oluyor. Olduysaniz da gecmis olsun. Dun bir video izledim, vucudu kasýtlý olarak soðuða maruz býrakmanýn faydalarindan bahsediyordu. Kisa süreli ve kasýtlý olarak soðuða maruz býrakýlan insan vücudunda ciddi hormonal deðiþiklikler oluyormuþ. Bir an önce o zor þarttan kurtulmak isteyen insan vücudu normaldekine kýyasla turbo moduna geçiyormuþ. Hatta o zorluk atlatýlýnca ciddi miktarda dopamin salgýlanýp mutlu oluyormuþuz. Bahsedilen bu soðuða maruz býrakma olayýnýn haftada maksimum 7 dakika olacak þekilde olmasý gerekiyormuþ. Falan filan... Aklýma gelmiþken söyleyeyim dedim
Haliyle telefondan takip ediyorum.
GBPJPY iþlemlerim stoplandý. Bir tanesinin stopu zaten karlý kapanacak þekilde ayarlanmýþtý. Diðerinde de 50 PIP zarar yazdý.
Bekleyen satýþ emrim devreye girdi. Þu an hala onun kara geçmesini bekliyorum. Ne yalan söyleyeyim gönlüm ALIMDAN yana.
160.868 gecilmedikce satýþ tarafinda olacam.
Selamlar
Ben geldim![]()
Selim bey dün akþam yorgundum ve birkaç arkadaþýmla hem telden hem whats up tan sohbetim oldu buraya yazamadim..
Teþekkür ederim beni merak ettiðiniz icin![]()
Ben vücuduma soðuk þok yaþatamam.. Hayatta en nefret ettiðim his üþümek hissi.. Ve ben çok üþüyen bir insaným. Yaz kýþ.. Gündüz degil de daha çok geceleri.. Mesela þu an bile üþüyorum. Kat kat giyindim, kalorifer sonuna kadar açýk.. Ama üþüyorum
Kansýzlýkda yok..
Yazýn mesela gece uyurken asla shortla yatmam. Hep pijama, çorap ve üste sweatshirt.. Allah korusun gece uyanýpta usursem ölümden beter duygular hissediyorum..
Deðiþýðim![]()
Yaa bu çok tatlý degil mi
https://www.instagram.com/reel/CnO7D...d=OGQ2MjdiOTE=
Yazicam yine bir arkadaþla görüþmem lazim
Maaþýna istediði zammi alamamýþ çok dertli.. Azcýk dinleyim deþarj olsun![]()
Herkese iyi geceler![]()
Yer Ýmleri