Originally Posted by Dore Sn boymatlı.. Usdjpy 135.80.. Ne yaptınız diye sormak istemiyorum.. Birşeyler yapmışsınızdır eminim.. Sevgiler Selam Dore hanım, Öncelikle tebrikler Benim usdjpy pozu 3 gün önce stoplandı. Şu anda audusd alışım var, onu takip ediyorum
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by boymatlı Selam Dore hanım, Öncelikle tebrikler Benim usdjpy pozu 3 gün önce stoplandı. Şu anda audusd alışım var, onu takip ediyorum Selam Aaaa çok sevindim Ama Usdjpy de kısa açmak Audsd de uzun açmak ile eşdeğer değil mi?
Originally Posted by Dore Ama Usdjpy de kısa açmak Audsd de uzun açmak ile eşdeğer değil mi? Audusd grafiğine hiç bakmıyorum kafanızı karıştırmamak için.. Bol kazançlar Sn boymatlı
Originally Posted by Dore Selam Aaaa çok sevindim Ama Usdjpy de kısa açmak Audsd de uzun açmak ile eşdeğer değil mi? Doğru eşdeğer ama audusd yi bugün açtım, 0,6752 ile aldım
Originally Posted by boymatlı Doğru eşdeğer ama audusd yi bugün açtım, 0,6752 ile aldım Kazanmanızı dilerim
Dow veri sonrası 32920 lerde bir kopuş yaşamış.. Boşluk var bakalım dolduracak mı.. Bence doldurur. Ama 5 dk lık ortalamalar aşağı kesmek üzere yine.. Akabinde 15 dk lık ki en fenası bu.. Aşağı keserse çok fena kopacak aşağı..
Originally Posted by boymatlı Selam Dore hanım, Öncelikle tebrikler Teşekkür ederim
Forum Rules
Yer İmleri