Selim bey merhaba
Benim bir bayan arkadaþým var. Erkek arkadaþýndan aylar önce ayrýldý. Sebebi sevgilisinin narsist bir kiþiliðinin olmasý.. Ona zarar verdiðini, artýk dayanamadýðýný söyleyip bitirdi iliþkisini..
Bu kesmedi ama onu.. Öyle bir nefret ile doldurdu ki içini.. Ýnanamadým.. Çocuðun bizzat kendisine defalarca narsist dediðini biliyorum. Bu yetmiyor ben ve diðer arkadaþlarýna da sürekli erkek arkadaþýnýn bir narsist olduðunu söylüyor.. Kendi kendini dolduruyor.. Çocuða karþý bileniyor.. Farkýnda deðil bunlarý kendine o yapýyor.. Hatta bu aralar beni o kadar darlýyor ki anlatamam. Cumartesi sabahýn köründe bana video atmýþ Narsist neden yalan söyler diye.. Birkaç gün önce de narsist neden aldatýr diye bir video atmýþtý.. Arkadaþým olduðu için mecbur dinliyorum derdini..
Çok konuþtum.. Þöyle dedim ona.. Bir insana süreki negatif yükleme yaparsan, sürekli olumsuz konuþursan ve ha bire sen narsistsin dersen olmasa bile olur.. Çok olumsuzsun benim kýz arkadaþým olmaný istemezdim dedim.. Suç karþýndakinde deðil senin bizzat kendinde.. Çünkü tek baþýna hayattan zevk alamýyorsun. Ve deðerini belirleme hakkýný baþkasýna veriyorsun.. O çocuk kendi hayatýný kendi seviyesinde yaþýyor.. Eðer ayný seviyede deðilseniz ya da paylaþýmlarýnýz her ikinize de mutluluk vermiyor ise ayrýlmanýz çok doðal.. Birbirinizi kýrmadan ayrýlýn.. Ve ayrýlýðý kabul edip yolunuza devam edin. Ama kurban rolüne girmeyi ve sürekli karþýndakini suçlamayý býrakarak.. Zaman akýyor.. Yani kafaný çocuðun neden böyle yaptýðýna takma ve kendi hayatýný yaþa lütfen..
Þimdi bunu þunun için anlattým.. Bana benim kararsýzlýðýmýn sizi çok yorduðunu ve benden nefret edecek raddeye getirdiðini söylediniz.. Ýma yoluyla.. Neden? Ben kendi çapýmda kendi iç dünyamda (hele ki fx piyasasýnda iþlem yapýyor isem) bir takým gelgitler yaþýyor olabilirim. Hiçbir zaman sizinle ortak bir karar almadým. Kendi iþlem stratejilerim olsun, yatýrým tarzým olsun, ya da forumda yazýp yazmamam olsun ne yapacaðýmý söyledim.. Sonra vazgeçtim vs.. Benim kararlarým sizi kýrdý mý? Yani size yönelik kararlar almadým. Piyasaya yönelik kararlardý.. Bu sizde neden olumsuz bir durum oluþturdu.. Birkaç gündür düþünüyorum sebebini bulamýyorum.. Neden nefret edecek hale geldiniz?
Sizinle olan arkadaþlýðýmýzda hoþuma giden þey gündelik hayattan kesitler olmasýydý.. Her ikimizinde.. Bu mu acaba fazla geldi diye düþündüm.. Gereksiz miydi.. Ne bileyim forum ortamýnda boþver artýk dedim böyle þeylere.. Yani benim için artýk çok bir önemi yok bunlarýn da..
Arkadaþým gibi sizde lütfen kendi sayfanýzda kendi paylaþýmlarýnýzý yapýn.. Bu sizin sayfanýz sizin hayatýnýz.. Ben yazýp yazmama kararlarýnýza asla karýþmam.. Ama þu beni üzmekten ziyade meraklandýrýr.. Giderken bir Hoþça kal denmemesi.. Daha önce de söylemiþtim.. Deðer verdiðim tüm insanlardan sanal ya da reel haber alamazsam merak ediyorum. Gayet insani bir þey.. Ama sizle alakalý bundan sonra meraklanmýcam..
Kendi sayfamý kapatma sebebimi Sn MedwiG e özel mesaj yoluyla ilettim.. Bunu genelde paylaþmak istemiyorum.. Kararým budur.. Deðiþtirip deðiþtirmeme hakký da bana ait.. Nasýl ki insanlar benim sayfama gelip rahatça yazýp sonra sýrra kadem basýyorlar ise ve geri geldiklerinde benim onlara karþý tarzýmda, davranýþýmda ya da sevgimde bir deðiþliklik olmuyor ise kendi kararlarýmda kimse de deðiþiklik yaratmamalý..
Çok uzun oldu ama olsun.. Daha da böyle kimseye uzun uzun yazmam.
Tüm bunlara ek olarak belirteyim.. Ben iyi niyetin, pozitif bir bakýþ açýsýnýn herkeste deðiþime yol açacaðýna inanýrým.. Ama niyet bir kiþiyi deðiþtirme amacý taþýmamalý.. Hayattan zevk almak odaklý yaþarsan ve iyi bakýp iyi görürsen etrafýnda deðiþim kendiliðinden olur
Sevgiler ve baþarýlar..
Yer Ýmleri