Evet ağladım bile benden nefret ediyorsunuz diye.
Çok aptalim![]()
Evet ağladım bile benden nefret ediyorsunuz diye.
Çok aptalim![]()
Kendimi balkondan atacam ya..
Yaşadığım bölgede internet arızası var zaten. Telefonun minicik ekranından yazıyorum.
Ben 2 yıl öncesine kadar bir ofiste düzenli olarak çalışıyordum. Orada bir çeşit yönetici gibi bir şeydim. O dönemler benim alt pozisyonlarımda çalışan bir kişi vardı. Ben İş stresi ile durmadan Emir kipinde konuşuyordum. Ve olması gerektiği kadar düzgün olmayan en ufak şeyleri düzeltmesini istiyordum. Aradan yıllar geçti ve o kişi şimdi benim iş arkadaşım gibi bir şey. Sonradan öğrendim ki meğer bu benim söylediklerimi kişisel algılayıp çok alınıyormuş. Onu işten attırmaya çalışıyormuşum falan [emoji16]
Benim böyle şeyler aklımın ucundan bile geçmemişti. Muhtemelen öyle sinirli sinirli konuşurken "akşam makarna yaptığımda makarnaya ne katsam acaba?" diye düşünüyorumdur.
Neyse, GBPUSD ve XAUUSD yorumlarınızı bekliyor olacam. (Kendi başlığınızı rica edip açtırın - acmazlarsa da burda yazın - ya da yeni başlık açın).
Ben de bu arada ChatGPT 'ye sorayim nr düşünüyormuş diye.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Tamam o zaman kusura bakmayın Selim bey.. Yanlış anlamışım.. Neyse mutluyum şimdi..
Bu cicegi alin ve olanlari unutun lutfen..
Haftasonu papatya topladım cidden..
ÇiçekKesin pembe çiçeklerdir...
Sonunda internet geldi...Hemen hafta sonu boyunca yaparken kendimi hayal ettiğim şeyleri yapmaya başladım atomu parçalıyormuş ciddiyetiyle ...
Benim bir tane kayıp kedim vardı ya, 5 ay sonra geri döndü. Ben nasılsa daha dönmez diye başka kedi almıştım falan. Şu an toplam 3 kedi oldu evde. Kedi klanı gibiyiz. Bir şey yiyecek olduğum zaman, tıpkı Serengeti'deki aslanların sırtlanlar gelip yiyecek diye avlarını hızlı yemesi gibi, hıphızlı yiyorum. Bir an dalgınlığıma gelse ve gözümü kapasam masanın üstüne atlayıp yemeği yiyecekler.
Şimdi yemek yapmam gerek, sora GBPUSD ve XAUUSD konusunda bie şeyler karalicam.
Selamlar olsun
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Benim altın maliyetim 2002. Shorttu. Kara geçince kapatmadım aslında Dow gibi yapmalıydım. Yeni zirve gördüğünde ilave yapıp beklicem artık 1972 yi..
Dowu ben zaten şaşırdım nasıl çıkardılar. 32250 ye düşmesi lazım bunun.
Neyse çok yazmıyim.. Selim bey kedinizin geri gelmesine sevindim ama 3 tane kedi çok fazla sanki
Ben biriyle baş edemiyorum. Ayrıca aynen sizin gibi yemek sorunum var. Ayakta yiyorum hep
Ve geceleri de hiç uyutmuyor hiç..
Yer İmleri