Bende 33440 lardan kapatýyorum pozisyonlarýmý.. Biraz kendimi cezalandýrma olsun.. Kar var ama daha az..
Bende 33440 lardan kapatýyorum pozisyonlarýmý.. Biraz kendimi cezalandýrma olsun.. Kar var ama daha az..
Herkese iyi uykular.
D1 mumlarýn kapanýþýný görmeliyim diye 12:30 a falan alarm kuracam.
JPY lerde yine satýþ iþlemi açabilirim makul risk ile.
Tekrardan iyi geceler. Selamlar
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
33800 olsun yine açarým..
Sevgiler herkese![]()
Yarýn iþte olucam ve bayaðý yoðun bir gün..
Cuma minik kankamýn gösterisi var..
Cumartesi bol dualý bir gün olacak benim için..
Pazar seçim.. Yakýnlarýmla kazasýz belasýz seçimi izlicem.. Cips kola çikolata eþliðinde..
Pazartesiye görüþürüz inþallah..
Elimde 2002 maliyetli Altýn kaldý.. 1992 ye yazdým...
![]()
Herkese Günaydýn,
Bana günaydýn
Sayýn Baþkara, size de günaydýn
Dore 'ye zaten hergün aydýnÇiçekli miçekli þarkýlar söyleyerek güne baþlamýþtýr bile çoktan
XAUUSD - D1 ve H4
Paritede fiyat dünkü çalkalanmaya raðmen hala bir karar vermemiþ gibi gözüküyor. D1 grafikte bence hala yön aþaðýya doðru. Ama robot gibi davranmak istiyorum. Ve ALIM iþlemi açtým olabildiðince dar STOP ile.
Ve Bekleyen Satýþ Emri de yerleþtirdim gereken seviyeye.
Ýlginç bir þey fark ettim, onu göstermek istiyorum.
Hem iniþ hem de çýkýþ ihtimalleri için FIBO Extension yerleþtirdim grafiðe. Aþaðýda da, yukarýda da birbiriyle çok fena çakýþan seviyeler mevcut. Bu da olasý trend durumunda beklemem gereken seviyeler anlamýnda daha net fikir veriyor bana. (Büyük ihtimalle beklemeyip iþlemden çýkacam)
Fiyat aþaðýya giderse:
FIBO EXT 618 - 2000,17 (Benzer Seviyelerdeki Önceden Çizmiþ Olduðum Destek: 2002,56) (Resimde Kýrmýzý Bölge þeklinde gösteriliyor)
FIBO EXT 1 - 1970,52 (Benzer Seviyelerdeki Önceden Çizmiþ Olduðum Destek: 1969,14) (Resimde Kýrmýzý Bölge þeklinde gösteriliyor)
Fiyat yukarýya giderse:
FIBO EXT 1 - 2103,75 (Benzer Seviyelerdeki Önceden Çizmiþ Olduðum Destek: 2104,52) (Resimde Kýrmýzý Bölge þeklinde gösteriliyor)
Sonuç Olarak:
SATIÞ durumunda TP1: 2003 ve TP2: 1971
ALIM durumunda TP1: 2103
![]()
Son düzenleme : selym; 11-05-2023 saat: 07:46.
Günaydýn arkadaþlar. Omuz sorunu ile ilgili cevaplar için teþekkürler.
Güzel bir gün olsun.
Ben japon yeni bazlý etf'ler aldým bu arada. Orta vadeli, birkaç ay süre biçtim. Yüzde 20 gibi dolar bazlý getiri bekliyorum..
Yer Ýmleri