Yine bir takým ani deðiþiklikler yaptým yatýrýmlarýmda.. Bu kararlar sizin baþýnýzý döndürmesin Selim bey.. Sonuçta benim yatýrýmým![]()
Yine bir takým ani deðiþiklikler yaptým yatýrýmlarýmda.. Bu kararlar sizin baþýnýzý döndürmesin Selim bey.. Sonuçta benim yatýrýmým![]()
Evet veri iyi geldi![]()
Þimdi Deniz beyde yazmayý azaltmýþ forumda.. Nasýl yorumluyayim bilemedim. Ama satýþlar arttýysa durum iyi demektir.. Yükselmesi lazým Dowun..
Yukarý yönde bir eðilim ülkenin para biriminde pozitif bir etkiye sahiptir, Perakende Satýþlarýnýn ekonominin bir ana etmeni olan ve GDP de ölçülebilir bir etkiye sahip olan tüketimin büyük bir kýsmýný oluþturmasýdýr.Beklenenden yüksek bir deðer çýkmasý USD için pozitif/boða, beklenenden düþük bir deðer çýkmasý USD için negatif/ayý piyasasý demektir.
Altýn 2010 larda oyalanýyor..
Oyun dýþý kaldým![]()
Merhaba Dövüþ Kulübü,
Günlük dayaðýmý yedim ve geldimYakýnda üye kartý çýkaracam hepinize. Gizli gizli bir yerlerde buluþup birbirimizi dövücez.
Gelirken Migros'tan etsiz çið köfte aldým. Çok güzel bir marka. yerken içinden cevizimtrak bir tat geliyordu. Ýnanmayýp içindekiler kýsmýný okudum. meðer içinde hakikaten ceviz varmýþ. 10 üzerinden 8 veriyorum. çayla harika gidiyor.
Þimdi baktým hesaba, bütün iþlemler pozitif tarafta bekliyor. Ama istediðim kadar kar olmadýðý için henüz, ve hedefe de varmadýðýndan, beklemedeyim.
JPY pariteleri normalde ters koreledir. JPY paritelerinde XAUUSD 'te ters yönde olmak içimi çok gýdýklamýyor o yüzden. Bu mesajdan sonra korelasyon oranlarýna bakacam.
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Offf seçimde yine katakulli dönmüþ..![]()
Yer Ýmleri