Bir dakika çiçeði unutmuþum.. En önemlisi..
Buyrun..![]()
Bir dakika çiçeði unutmuþum.. En önemlisi..
Buyrun..![]()
Hakediyorsunuz valla.. Hakkýnýz ödenmez..
3 kedi ile baþetmek zor.. Çocuktan bile zorlar![]()
Sanýrým bu tahmin tutuyor... ben 1965 'ten baþlayacaðýný düþünmüþtüm aslýnda. Nerdeyse 1968 'den baþladý. 3 Dolar fark da altýn için çok fazla bir þey deðil.
Bu gerilemenin önünde daha önceden de dediðim gibi 2 engel var (Mavi Renkli Zýplama Bölgeleri). Yukarýdaki resimde bunlardan "önemsiz" olduðunu düþündüðümü göstermedim. Þimdiki resimde o "önemsiz" kutucuk da var.
Ýki omzun simetrik olacaðý varsayýmýndan yola çýkacak olursak, 1945'ler gözüküyor. Bu da alttaki Mavi Renkli Zýplama Bölgesine denk geliyor. Ayný bölge, yine ayný zamanda, FIB 50 seviyeleri.
![]()
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Bugün sözde edit yapacaktým ve iþte teslim edecektim...
Bütün gün dosya önümde öyle bekledim ve hiçbir þey yapmadým. Adeta çalýþmamak için bahane uydurdum, evi temizledim, 2 günlük yemek yaptým, YouTube'da farklý stratejilere iliþkin videolar izledim...
Ve daha yeni t34 filmini izledim. Filmde bir sürü mantýk hatasý var. Ve çok kliþe sahneler var. Baþroldeki arkadaþlarýmýz ultra mega þanslýlar hep.
Ama efektler güzeldi. Ayrýca tanklardan hoþlandýðým için filmin her anýndan zevk aldým. Keþke Almanlarýn Tiger tanký da olsaydý filmde. Gerçi o tank t34'ten fersah fersah üstüne olduðu için böyle bir film olmazdý o zaman [emoji846].
Fury filmini izlemiþseniz görmüþsünüzdür. Orada Tiger 1 tanký vardý. Daha sonralardan Tiger 2 tasarlandý, ama aktif olarak cephede kullanýldýðýmý bilmiyorum. Kanka bayaðý uçaksavar top takmýþlar.
Bu arada t34 tankýnýn da hakkýný yemeyeyim. Zamanýna ve kullanýldýðý arazi þartlarýna göre Her anlamda orta bir tank. Yani her þey için orta olacak bir tanký tasarlamak gerçekten zor. Mesela Almanlarýn bütün tanklarý abartý isabetli ve yüksek delis gücüne sahip. Ve neredeyse hepsinin ön kýsmýnda 45 derece eðimli zýrh var. Bu Alman tanklarýný düþmana dönük vaziyette iken abartý güçlü kýlýyor. Ama yanlardan ve arkalardan neredeyse tamamen savunmasýz.
Rus tanklarýnda durum böyle deðil. Her yerinde eðri büðrü Orta kalýnlýkta bir zýrh var. Hareket halindeyken Bu yüzden mermileri sektirme ihtimali daha yüksek. Topu desen asla Alman topu kadar kuvvetli deðil, ama diðer özellikleri topunun kuvvetsizliðini telafi ediyor.
Ben þahsen (oyunda) en çok Fransýz ekolünden hoþlanýyorum. Gerçek savaþta olsaydým, Rus tankýný tercih ederdim. En azýndan kendimi daha güvende hissederdim.
Neyse... iyi geceler
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Filmlerde baþrollerdekiler hep þanslý deðilmidir?
Herþeyden önce baþroldekiler en çok parayý alýyolar
Adama o kadar para vermiþsin ilk ateþde ölürse hiç olur mu demi
Ruslar çok hýzlý ve seri tank yapmýþlar.Almanlar 1 yaparken Ruslar 3 yapmýþlar diye aklýmda kalmýþ.yanýlýyorda olabilirim.
Rus tanklarýnýn zaafiyetlerinden biride içerideki mermilerin konumlarý diye biliyorum .
Eðer güçlü Alman tankýna karþý Rus tanký ile film izlemek istiyorsanýz orada bir film ismi daha vermiþdim.
Sahneleri T34 kadar kaliteli olmayabilir.Daha psikoljik ve tankýn ruhunu anlatan bir film.
tank savaþýnda yanan bir adam var.yoðun yanýklara raðmen iyileþiyor (abartýlý tabi ama film iþde)
kafayý sýyýrýk biri üstlerince.Ama sonunda Alman tankýný avlýyordu yanýlmýyorsam.
Güzel film.
https://www.izlesene.com/video/white...s-t-34/9194251
Aslýnda epey tank fimi var.Size seyir kendimce zevki olanlarý atmýþdým.FURY yi bildiðiniz için atmadým yoksa gayet güzel bir film
tabiki.
saygýlar sn Selym
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Yer Ýmleri