Merhabalar,
Çalýþýtýgm aracý kurum arayuz deðiþtirdi, hedef emir, þartlý emir vs kaldýrýlýldý, bu ozellikleri olan aracý kurum arýyorum.. Hangilerinde var biliyormusunuz, sizin kullandýklarýnýz da varmýdýr.
Teþkkürler..
Merhabalar,
Çalýþýtýgm aracý kurum arayuz deðiþtirdi, hedef emir, þartlý emir vs kaldýrýlýldý, bu ozellikleri olan aracý kurum arýyorum.. Hangilerinde var biliyormusunuz, sizin kullandýklarýnýz da varmýdýr.
Teþkkürler..
Siz alb ile mi çaliþiyorsunuz hala. Ben tacirlerden onbinde 5 ten gelince alb nin onbinde 2 si çok az geldi bana ve bu yüzden hiç sormadim. Hatta son zamanlarda 10 milyonu gecti aylýk hacmim.
1 milyonu gecince onbinde 1 e düþen kurum alb mi yani.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALB gibi bir kurumla o hacimle onbinde 1 ile çalýþmanýz GEREKÝR..
eðer kabul etmiyorlarsa
SÝZE kurum mu yok ? o hacim ile
ALAN yatrýým
A1
osmanlý
hepsi size onbinde 2,1 verir..
onbinde 1 için ise en az 1 yýl isterler..
bakýn kurumlarýn bu komisyonlarý BÝLE fazladýr..
neden derseniz ÞUAN tüm avrupada bir kurum varki SIFIR komisyon veriyor..TR ye gelmek için ANKET yapýyordu bir ARA yeterli
katýlým olmadýðý için GELMEDÝ..
Merhaba ben iþ bankasýyla çalýþýyorum 10.000 de 20 lira gibi bi iþlem ücreti kesiliyo ayrýca 3 aylýk için 8.25 tl saklama ücreti kesiliyor. Bu bana çok fazla geldi bu iþte yeniyim bana önerebileceðiniz güvenilir bi aracý kurum var mý acaba?
burda zikrettiginiz araci kurumlarin komisyon oranlari disinda verdikleri hizmetede bi goz atin derim.hizli al sat yapiyorsaniz milletin alip sattigi hisselerin sizin araci kurumunuzda alisa satisa kapali oldugunu gorursunuz.arayuzleride bes para etmeyen bi suru araci kurum var.
ytd
Yer Ýmleri