şeker alımlara devam edıyor..şuan 283 bın artıda ..bıraz once malını satmıştı dağılımda gozukmuyordu ama şuan ılk beşte alıcılarda![]()
şeker alımlara devam edıyor..şuan 283 bın artıda ..bıraz once malını satmıştı dağılımda gozukmuyordu ama şuan ılk beşte alıcılarda![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
bılakıs bence ky nın genelı malı verdı..aynı zamanda arzdan oransal olarak yuklu alan kurumlarda devrettı malı..tavan bozunca tutunmak boyle senetlerde zordur..ky nın buyuk çoğunluğu adaya veda etti..bu senetler zamanla zaten kendını katlayacaktır kısada asansor yaptırırlar orası başka..
tecrubelı ky nın bır kısmı mala yapışmış olabılr onlarında sorun olacağını sanmam..sadece şekerden tavandan 327 bın lot mal çektıler ve alımlar devam edıyor..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri