Pegasus u alkýþlýyorum.
Pegasus u alkýþlýyorum.
Limandaki yangýnýn söndürülMEMEsi de çok manidar.
EGM: Sosyal medya platformlarýnda depreme iliþkin provokatif paylaþýmlarda bulunan 135 hesap yöneticisi tespit edildi. 7 þahýs gözaltýna alýndý, 1'i tutuklandý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Maraþ belediyesi ak partili,%67 oy almýþ,en fazlada can kayýbý burada,ne önlem almýþ bu baþkan önceden,üstelik yeni yapýlan binalarda yýkýlmýþ,gerçekten yazýk...Enkaz altýnda kalanlardan umut kesilmiþ gibi hipotermi yüzünden,ama hiç olmazsa dýþarýda kalanlara imkan saðlanmalý.
@kocholding i de kutluyorum
https://www.koc.com.tr/medya-merkezi...e-gecmis-olsun
EN
Hakkýnda
Faaliyet Alanlarý
Yatýrýmcý Ýliþkileri
Koç'ta Hayat
Sürdürülebilirlik
Medya Merkezi
Ana Sayfa
Medya Merkezi
Haberler
CEO Mesajý: Ülkemize Geçmiþ Olsun
07.02.2023
CEO Mesajý: Ülkemize Geçmiþ Olsun
3 dk
Deðerli Çalýþma Arkadaþlarým,
Merkez üssü Kahramanmaraþ olan ve birçok ilimizi etkileyen depremlerin derin üzüntüsünü yaþýyoruz. Açýklanan bilgilere göre binlerce vatandaþýmýz yaþamýný yitirdi, binlerce vatandaþýmýz yaralandý. Pek çok binanýn hasar görmesine neden olan depremden sað kurtulan vatandaþlarýmýz ise maalesef son derece güç yaþam koþullarý ile karþý karþýya.
Koç Topluluðu olarak, faaliyet gösterdiðimiz birçok alandaki þirketlerimizle birlikte deprem felaketinin yaralarýný sarmak ve ihtiyaç sahiplerine hýzla ulaþmak üzere depremlerin meydana geldiði an itibarýyla kapsamlý bir çalýþma yürütmekteyiz. Bu baðlamda þirketlerimizin katýlýmýyla oluþturduðumuz Kriz Koordinasyon Merkezimizde, sahadaki acil ihtiyaçlarýn tespit ve teminini saðlýyor; ilk yardým ve kurtarma çalýþmalarýna katýlacak ekiplerimizi bölgeye yönlendirmek üzere hazýrlýklarý koordine ediyoruz.
Ýlk 24 saat içinde þirketlerimizden 236 çalýþma arkadaþýmýz arama kurtarma faaliyetlerine katýlmak üzere yola çýktý ve arama kurtarma çalýþmalarýnda aktif olarak görev almaya baþladý. Çalýþma arkadaþlarýmýz an itibarýyla 13 vatandaþýmýzý enkaz altýndan kurtardý.
Diðer yandan öncelikli acil ihtiyaç olarak belirlenen elektrikli ýsýtýcý, kýyafet, battaniye, lamba, ocak, piknik sobasý, týbbi yardým, karavan ve temel gýda ürünlerinin bölgeye gönderimi için Topluluk þirketlerimiz sorumluluk üstlendi. Dün akþam itibarýyla 4 tanker akaryakýt deprem bölgelerine ulaþmak üzere yola çýktý, bugün itibarýyla 5 tanker daha yola çýkacak þekilde planlama yapýldý. Gaziantep’e ulaþacak bir yemek týrý hazýrlandý, her 3 saatte bir 1.000 kiþilik yemek çýkarabilme kapasitesi bulunuyor.
Bana gelen bilgiyi paylaþayým. Bu yaþta anca bunlarý yapabiliyorum .Belki faydasý olur.
Yardým için giden uçaklar boþ dönüyormuþ.
Dönmek isteyenleri ücretsiz taþýyorlarmýþ.
G.Antep 507 7530241Güler Timur
Adýyaman 532 131 5345 Cengiz Özdemir
Adana 0535 3117080 Ali Ocak
Adýyaman 0530 4432375 Nevzat Yýldýrým-0506 7012208 Hasan Sabak
ÝLETÝÞÝM KURSUN.
BELKÝ KANAYAN BÝR YARAYA MERHEM OLUR.
Siz kendinize sorun, ben ne yaptým diye?
Yer Ýmleri