-
Erdoğan : Bu felakette şu ana kadar benim vatandaşım sabır gösterdi ,yine gösterecektir. İlk gün bazı sıkıntılar yaşandı lakin ikinci gün ve bugün duruma hakimiyet tesis edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
-

Originally Posted by
radyolog
deprem bölgelerinde OHAL ilan edilmesi ile o bölgelerden haber akışında azalmalar olurmu ? yada başka değişiklikler.. ne dersiniz
Ona gerek yok ki. Zaten şu an yapılan o.

Haluk Levent telefon operatörlerine seslendi: "Bu 3. gün. Nedir bu ya! Fiyat söyleyin hemen gönderelim."
-
Borsada İşlemlerin Durmasının Ardından İçinde Hisse Olan Fonların TEFAS Üzerinden Yaptığı İşlemler İptal Edildi- Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
nikrece
Ona gerek yok ki. Zaten şu an yapılan o.

Haluk Levent telefon operatörlerine seslendi: "Bu 3. gün. Nedir bu ya! Fiyat söyleyin hemen gönderelim."
bu kesintilere rağmen oldukça iyi ve akıcı haberler alabildik şu ana kadar..ben ilerisi için sormuştum
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-

Originally Posted by
radyolog
bu kesintilere rağmen oldukça iyi ve akıcı haberler alabildik şu ana kadar..ben ilerisi için sormuştum
Her şey beklenir. Şaşırırmıyız? Hayır. Can Ataklı da onu anlatıyor. Seyretmediyseniz, yukarıya videosunu koymuş idim.
-

Originally Posted by
kubilayhan23
Emasya diye bir yer varmış ordumuzda orada yok edilmiş.
Gülhanede yok edildi orada sahra hastanelerinde çalışmış bilen kişiler vardı.
3 gün Askerimiz tek tek gördüm.
Normalde Sakaryada her en kaz başında Asker vardı geceleride vardı.Yağma olmasın Leşçiler altın maltın çalmasınlar diye.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...du-627242h.htm
-

Originally Posted by
radyolog
Hayır hatayda telefon ve intrrnet yok. Gezici istasyonları bile getiremediler. Haber dediğin bir avuç yakama basının göstetdiklerini seyredip dinliyorsun. İnsyegrama twitera düşen tek tük görüntüler vehametin büyüklüğünü göstermeye yetiyor.
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri