-
Evde 2-3 yıldır netfliks var aklıma oturupta bi diziyi takip edeyim geçmedi. Filmlerine bakmak gayet güzel. Takıntı olacağım kizacağımız şeyleri izlememek elimizde. İzlemezsek yenilerini koymazlar.
bir halt olacağı yok.
-
-
ATATÜRK TÜRKİYESİ yokluktan varlığa
Son 20 yılda yaşananlarda varlık içindeyken yokluğa geldik.
Yoklukda yaşananlar.Diye diye 70 lere vura vura.gelen akp
O beğenmediğini bu dönemde yaşatmaya başladı birde tüm emekliler ve çalışanların maaşından yalan enflasyon verileri ile çalıyorda.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
İstanbul Valisi Yerlikaya: 20.00’de Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzün paylaştığı verilere göre
-İlimizde beklenen kötü hava koşulları nedeniyle
-Temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitime 6 Şubat Pazartesi günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İstanbul'da konsoloslukların kapatılması) Dışişleri Bakanlığımız bunları çağırdı, ültimatomu verdi. Devam ettirecek olursanız hesabını ağır ödersiniz dedi"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İstanbul'da konsoloslukların kapatılması) Dışişleri Bakanlığımız bunları çağırdı, ültimatomu verdi. Devam ettirecek olursanız hesabını ağır ödersiniz dedi"
Kim dikler yalova kaymakamını...acep yoksa eş bob başkanlığından ayrılırım dayatması yapıyor.
-

Originally Posted by
3520
Mesaj vermeye gelmişler,üstelik dev abd bayrağı,minicik türk bayrağı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri