-
Bakan Akar: "Silahlı Kuvvetler olarak hasar ve zayiat belirleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Maalesef 3 şehidimiz, yaralılarımız var. Birliklerimizde tekrar yoklamaları alıyoruz"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener: 17 Ağustos’tan Sonra Gördüğümüz En Büyük Deprem
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Borsada bazı hisselerde alım var satım yok,satarken uyarı veriyor,çözemedim
-

Originally Posted by
MedwiG
Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener: 17 Ağustos’tan Sonra Gördüğümüz En Büyük Deprem
7.70'e denk geliyor deniliyor 7.4,olabilir seri şekilde etkileşim yaptığı için.
-
-

Originally Posted by
MedwiG
İşin boyutunu anlama açısından; HİROŞİMA 'ya atılan atom bombasının yer altında 240 tanesinin etkisi ile aynı maalesef.
Tek dileğim kayıpların bu kadarda kalması ama gerçekler acı maalesef.
-

Originally Posted by
refaba
Borsada bazı hisselerde alım var satım yok,satarken uyarı veriyor,çözemedim

Depremi bile fırsatçılık biliyor bazı sektörler,sen hissemi al,ama satma,guya spk tedbir koymuş
-

Originally Posted by
MedwiG
Kap : SASA, BOSSA, BLCYT, SANKO, HATEK, ISDMR, ARSAN, RUBNS Şirketlerden Depremden ne derecede etkilendiklerine ilişkin KAP açıklaması gelene kadar hisse sıralarında işlemlerin durdurulmasına karar verildi. BORSA İSTANBUL.
Not: SASA da viop ve varant sözleşmeleri de dahil.

Originally Posted by
refaba
Depremi bile fırsatçılık biliyor bazı sektörler,sen hissemi al,ama satma,guya spk tedbir koymuş

Hepsi olmasa gerek.Yapılması gereken yapılmış.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri