-

Originally Posted by
erich fromm
Fuzul mağduruyum.Tamamen üç kağıtçı ve dolandırıcılar.Katılıyorsun,3-5ay sonra senin ayrılman için çeşitli yollara başvuruyorlar.Örnek birkaç ay kura çekmiyorlar.Sen ayrılınca pis pis sırıtarak,yatırdığın parayı üç ay sonra faizsiz veriyorlar.Diyelim 5 ay oldu.8 ay sonra paranı alıyorsun.Nasıl emlakçılar 1 aylık kirayı da kendileri alıyorsa,bir aylık depozitoyu da kesiyorlar.Sanki keyfi çıktık.BULAŞMAYIN..
Yani sizden parayı alıyorlar. Bir güzel işletiyorlar parayı. Bezdirip çıkmanızı sağlıyorlar. Sonra oyalayıp parayı geç geri veriyorlar. Arada sizin paradan elde ettikleri getiriyi cebe indiriyorlar.
Siz de sonunda paranızı geri alabildiğinize şükrediyorsunuz.
Yazdıklarınızdan bunu anladım.
Güzel tezgah kurmuşlar.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Yani sizden parayı alıyorlar. Bir güzel işletiyorlar parayı. Bezdirip çıkmanızı sağlıyorlar. Sonra oyalayıp parayı geç geri veriyorlar. Arada sizin paradan elde ettikleri getiriyi cebe indiriyorlar.
Siz de sonunda paranızı geri alabildiğinize şükrediyorsunuz.
Yazdıklarınızdan bunu anladım.
Güzel tezgah kurmuşlar.
Hemen hepsi böyle,nereden bulur insanlarımız bunları,iktidar yanlısı oldukları için güveniyorlar,kısaca eskinin saadet zinciri.
-

Originally Posted by
refaba
Hemen hepsi böyle,nereden bulur insanlarımız bunları,iktidar yanlısı oldukları için güveniyorlar,kısaca eskinin saadet zinciri.
Sn refaba,zat belediye başkanıydı.O zamanlar da fuzül vardı.Zat geldikten sonra hepsinden soğudum.Şimdi birisi biss..desin;hemen cüzdanımı kontrol eder,arkamı da duvara yaslarım.Yani bu eski bir hikaye..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri