-
Soylu bir ara deprem uyarı sistemi denemesi yapmıştı,peki hipotermi için ne yaptın,ölen insanlarımız hep hipotermiden öldü,canlı kurtarılanlarda öldü,çok kötü bir felaket,ve bu felaketlerin olcağını bile,bile iktidar kulağını tıkadı o inadına din simsarlığı yaptı,bu milleti din simsarlığımı kurtaracak ???
-
TRT ve yalaka kanalları belirli noktaları gösteriyor bakın iktidarımız nasıl canla başla çalışıyor diye,ama ulaşılmayan yerler hiç gösterilmiyor,bu bölgelerimiz çoğunlukta
-
5.575 bina,
dünya müttehitlere güzel walla,
tüm Türkiye bunların sıçtığını, canıyla malıyla ödemeye/temizlemeye çalışyorr!
-
Ben kendime müstakil ev yapıyorum, projeli ruhsatlı
Belediye dedi ki, müteahitlik belgesi alman lazım, tamam dedim çevre bakanlığına gittim, halkankasına 1100 tl yatır gel dediler, yatırdım bi numara verdi, geçici müteahitlik numarası, ve müteahit oldum )))))
Hiç bir şey yapmıyorsunuz anladık ta, en azından bi broşür ver, inşaatta dikkat edilecek hususlar diye
Parayı verip numarayı alıyorsunuz, para almaktan başka hiç bir amacı olmayan uygulama
-

Originally Posted by
seer
Ben kendime müstakil ev yapıyorum, projeli ruhsatlı
Belediye dedi ki, müteahitlik belgesi alman lazım, tamam dedim çevre bakanlığına gittim, halkankasına 1100 tl yatır gel dediler, yatırdım bi numara verdi, geçici müteahitlik numarası, ve müteahit oldum )))))
Hiç bir şey yapmıyorsunuz anladık ta, en azından bi broşür ver, inşaatta dikkat edilecek hususlar diye
Parayı verip numarayı alıyorsunuz, para almaktan başka hiç bir amacı olmayan uygulama
Maaleseff,
böyle prosedür mü olur!
lafın/sözün bittiği yer,
sonuç ortada ...
-
Oktay: bugün saat 11.00 itibarıyla Özellikle Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibarıyla görevli araçların dışındaki her türlü aracın girmesini durdurmuş durumdayız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
-
[Tweet,] şeklinde paylaşmayın. Göremiyoruz.
Linki yapıştırın yeterli.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri