Endeksin iki lokomotifi Tuprs, Thyao. Bu ikisi dýþýnda yüksek kaldýraçlý iþlem çok sakat. Koç Sabancý bile sýð hale gelmiþ. Endeks kontratý hiç söylemiyorum Sasa ve Hekts 'ý BIST30 dan atmadýklarý sürece vur kaç harici poz açmam endeks kontrata.
Þubat vadenin geneli..Þubatýn son 3 haftasý..saat 13 diyeyim..
BEN TEKNÝÐE DEÐÝL NÝLAY ABLAYA GÜVENÝYORUM..TEKNÝKTEN daha isabetlidir..
O zamaný gösteren hiç bir teknik olamaz..Bu bir yorumdur,analizdir.daha önce argumanlarý saydým.SP500 den bize kadar..
Ha 2 li tepe,TCK,ALÇALAN tepe...ne olacaksa olur.
Teknik ancak 30-40 puan için bir ihtimaldir..O kadar da tekniði büyütme..vade sonuna kadar ancak analiz olur.Hiç bir teknik bunu söylemez..Bu da kesin deðildir.Yorumlardan çýkan %51 dir.
sonuç o gün yazdým..6150/20 maliyetli shortlarla uzlaþmaya giderim-stoploss belli....TEKNÝÐÝ ZORLARSAN SANA ÝSTEDÝÐÝNÝ VERÝR(ALÝ AÐAOÐLU)öyle bir teknik çizerim ki..vade sonu zirve bile olur..
Son düzenleme : kafkaf; 25-01-2023 saat: 17:56.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Bence takipçi ve etkileþim kasýyor. Gündemde kalma iþlerini iyi bilir Gülben ablamýz.
ben bir üçgen bekliyorum günlüklerde .. simetrik veya yükselen .. sonrada kýrýlým takip ederim .. tahminim trendin devam edeceði yönünde an itibariyle ..
ilave : orta uzun vade dalgaya göre yorumladým .. üçgenin þeklini bilemiyorum çok farklý simetrik yükselen dýþýnda da alternatifleri var
kolay gelsin ..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Arkadaþlar masa baþýnda olanlardan bofa nýn alýþ satýþ durumunu yazabilenler olursa çok iyi olur. Artýk piyasa bofa nýn peþinde, alýyorsa alýyor, satýyorsa satýyor..en son 790 olmuþtu galiba satýþý.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri