Şu KKM meselesi mevduatı yükseltir mi ? Bence yükseltmez aksine düşürür.
Şu KKM meselesi mevduatı yükseltir mi ? Bence yükseltmez aksine düşürür.
pıst 100 de dün belirttiğim destek bölgesi 5300 bugun direnç bölgesi kapanışı bunun üzerinde yapmaya oynayacaklar.
başarırlarsa 5380 takip edilecek bant
Geçen gün buraya ANGEN , YUNSA ve RUBNS portföyümü yazarak totem istemiştim. Bugün Angen - ben artık düşmekten yoruldum- demiş.
YUNSA hakkında bilgisi, görüşü olandan açıkcası yorum beklerim. Bu hisseye servet yatırdım. 80 liradan aldım. Eğer durum kötüleşirse kol kesecem ama bacak sağlam kalmalı.
Hisse alırken ilk baktığım: dolar bazlı tarihi diplere yakın- SAHİPLERİ güçlü-mümkünse yabancı ortaklı ve operasyon yememiş ,az kullanılmış hisse..
Mesela endeks uygun olunca NETAŞ....12 DOLARI 20 YILDA 2 KERE AMA 5 DOLARI DEFALARCA TEST ETMİŞ.. yabancı ortaklı hissedir...1 dolar dibi sayılır..şuanda 1.6 dolar...1 dolar olsun alırız abime..
Gelmezse bahtı açık olsun..
Geçenlerde 4-5 tane küçük hisse yazdım..zamanı gelince ev-araba satıp..böbrekleri rehin verip: 10 hisse alırım..(6 tane lokomotif)
Netaşı 2009 krizinde aldım..sonra panikle %20 zarar sattım..sonra bir yılda dolar bazlı 20 kattan fazla gitti...canım yandı.unutamıyorum..
Yer İmleri