Originally Posted by
ABKA
Bence seçim öncesi 5700 zirve olarak kalacak.Ama olumsuz senaryo 4.600 kýrýlýp tçk veya ALÇALAN ÜÇGEN ile 3500/700 olmasýdýr.
Bence trent bitti..bunu 23-24 ocakta poz. alýrken yazdým..mesajlarda var...UZLAÞMAYA kadar beklerim..nasipte ne varsa o..
Bu senaryoyu -malesef- 2-3 keredir ifade ediyorum.
Kardeþ çok yazýyorsun, iþler beklediðin gibi gidince abartýyorsun yazma iþini. Yani geri zekalý olmayanlar anlamýþtýr görüþünü. Ne yazdýðýn, neyi anlattýðýn ortada, bir iki art niyetli yüzünden 50 kere anlatmaya çalýþma durumu.
Ben seneye baþlarken 5600 q1 için zirve dedim, dalga geçen bile oldu..twiter da duruyor kayýtlý kuyutlu...15 gün önce de 5600-6000 arasý belki yeni bir zirve daha gelebilir...ama buralar üç aþaðý 5 yukarý zirve dedim.
Yani, de geç..anlamayan art niyetli bir þekilde salaða yatýyor sonuçta...sonra sen anlat, dur...boþver.
Þmdi buralardan eski zirveyi zorlayacak bir yükseliþ bekliyorum ben...ama illa olacak mý diyeceðim...%60 ihtimal diyorum....%40 ihtimal de aþaðý devam edebilir...sonuçta kuvvetli gördüðümüz ihtimale göre poz alýyor, düþük gördüðümüz ihtmal gerçekleþirse gereðini yapýyoruz...bu iþ bu kadar basit...kesin konuþan, hiç bir .ok bilmiyordur bu piyasada.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri