Türkiye'de hiç stada gitmedim.
Yurt dýþýna gittiðimde yanýndan geçerken bir stadý ziyaret edeyim demiþtim para istemiþlerdi.
Türkiye'de stadý gezerken ücret alýnýyor mu? bilmiyorum. 20 TL gibi para alsalar 1 milyon kiþi ziyaret etse e iþte.
Gezilen noktalara reklam panosu vs. konabilir. Hatýra fotosu için falan biraz gelir elde dilebilir.
bu kozal bedelsiz onaylanýnca 4 tavan çekmiyormuydu?![]()
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sýfýra kadar veremezler...
stadyumlarda saha kenarlarýnda hafta içi reklam tanýtým partileri bile verilse ünlü þarkýcýlar gelse saha zemin üstü aparat panolarla da teknolojik imkanlarla da kapanabilir aslýnda belli yerlerde çimler korunabilir, bu olsa bu kez stadyumlar para basardý ... bence her konser ve etkinlikten aylýk irili ufaklý 20 adet organizeye kadar çýkýlabilir, ay döneminde en az 6 milyon tl max ise 50 -60 milyon tl para kazanabilir.
stadyumlar evet boþ kalmamalý bence cinayettir ticari hayata ihanettir.
ayrýca petrol istasyonlarý var, barcelonanýn ama bu takýmlarýn kendi bakkallarý eczaneleri hatta klinikleri ve iþ kollarý da olmalý gelirleri 1 senede 1 milayr tl fýrlar ve dünya klübü olurlardý özetle zenginler kendi CEPLERÝNÝ DÜÞÜNÜRKEN KLÜPLERE baþka sekörden gelir aktarmayý enayilik gördüklerinden türk sporuna arap milyarderleri de yasak olduðundan 25 senedir futbol sanki yerinde sayýyor gibi ..durum bu
sorun þu fener bunu yaptý beþiktaþ yapamadý galatasarayda talep az veya çok satdyum anlamýnda demeden senede 100 organizasyon var bunu 3 klübe eþit mi daðýtacaklar ? nasýl bölüþüm olacak , beþiktaþ ve fenerbahçe satdyumlarý tam merkezi ve full avantajlarý var , bu gören diðer anadolu klüpleri de tühhh þansýmýz yok mu dicek baþakþehir kasýmpaþa da bizim standlarda neden yok filan muhabbeti olacak hatta galatasaraylýlar keþke mecidiyeköyde kalsaydýk daha çok organizasyon gelirimiz mi olurdu dicek acaba ?
fenerbahçe LÝYÝM DÝYE gýda perakendeciliði filan MAÐAZA ZÝNCÝRÝ AÇILSA 80 ÞEHÝRDE 10.000 tane ordan mý alýþ veriþ yapardýnýz x yerden mi sorsam ?
ama düþünülmeli projelendirilmeli yapýlmalý her 40 organizasyondan 200 milyon tl kazansalar 3 büyüklere iyi bir gelir kaynaðý olur ve stad ortasý seyirci olmamalý çimler zarar görmeyecekse ok olabilir, super bowl tarzý kurulum bile çimleri bozar onu özel iskele sistemi ile çözmek ise mümkün aslýnda ...ytd
Bademspor kaðýtlarý piste bekleniyorsunuz.
Yer Ýmleri