Saðlýklý piyasa yok.... yatýrýmcý durup dururken para 💸💰 kaybetti yine...sonra borsays kimse gelmiyor deniyor... devlet fonu böyle zamanda piyasaya destek vermeli...
Saðlýklý piyasa yok.... yatýrýmcý durup dururken para 💸💰 kaybetti yine...sonra borsays kimse gelmiyor deniyor... devlet fonu böyle zamanda piyasaya destek vermeli...
Sen ne kadar denetlersen denetle, mutlaka açýk bi kapý bulunur kitabýna uydurulur.
yada hamburabi kanunu gibi kanun çýkartýlýr
Binasý yýkýlýp ölen kiþi olursa o binayý yapan kiþide öldürülür.
Bak o zaman nasýl saðlam binalar yapýlýr
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bugün piyasanýn açýk tutulma sebebi acaba gubrf mi?
Taþýnan Açýklar: kapanma saatine kadar bekledim hala ödünç pay piyasasýnda karþýlanmayan talepler var, bugün açýklarýn kapanma zorunluluðu geldi, yarýna taþýnamayacaklar,
Taþýnan açýklar hayli arttmýþ görünüyor, bunun nedeni cuma günkü %5 sert yükseliþ, zararda olanlar açýklarýný kapatmayýp bir ümit diyerek taþýmýþlar, normalde bugün bu açýkcýlarý sýkýþtýrmak isteyen bir piyasa olmasý gerekiyordu, maalesef baþýmýza gelen doðal afet açýkcýlara nefes aldýrmýþ, EREGL AKBNK EKGYO HALKB VAKBN da kayda deðer taþýma olmuþ, diðerlerinde de artýþlar var,
![]()
Müteahhtiler dünyada çok iyi ama ülkemizde kötü söylemi yanlýþ hocam.
þöyle ki dünyaya iþ yapan müteahhitler genelde Avm, otoyol, metro vs vs yapýyor.
Konut konusunda bizde kurumsal müteahhitlik þirketi kýtlýðý var.
konut yapým iþi genelde birkaç ortaðýn kurduðu ya da parayý ufaktan bulmuþ aile þirketleri vs tarafýndan yapýlýyor. benim gördüðüm bu binalarýn tepelerine bakýn ismini yazan firmalardan kaçýný tanýyorsun.
Sayýn bozkurt kuralý koymak ve uygulamak devletin iþi ve görevi. Ve nasýl ki Almanya Japonya gibi yerlerde acýk bulunamiyorsa bizde de uygulanabilir. Ama.burada önemli nokta vatandaþ ta bunu istemeli yolda oy kaybetmekten korkan hiçbir siyasi uygulamaz takip etmez.
Vatandaþýn isteði ise bilmem kaçýncý imar barisi beklenmesi den, tahmini kaç kiþi baþvurmasý beklenmesi den bello deðil mi.
Yer Ýmleri