6,000 üstüne atmasý lazým...
yoksa kara bulutlar hazýr yagmur için bekliyor...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
xbank trend desteðine vurup onayý alýp yukarý kaçtý.
aþaðý yukarý baþým döndü yeminle. vapur yolculuðu gibi.
devletin buna bir þey yapmasý lazým.
ne oliiyyy.![]()
audentes Fortuna iuvat
Xbank, Xu030 in Xutum out bence... bundan sonraki olasý dalgada... Kartlar yeniden dagitildi bence tahminim..
1 milyon dolarlýk adamlar mý viop oynuyormuþ ...750.000 DOLAR MI KAYBETMÝÞ OHA NEDÝR BU
bu forumda þaka filan mý....35.000 dolarý VÝOPTA sýfýrlayýnca ,kaybedince 4 gün uykularým kaçmýþtý 1 ay psikoloji daðýldý ki aylýk geliri gayet iyi olan biriydim,
1 milyon dolar +atölyem 10 çalýþaným olsa ev araba filan foruma güneþ gözlüklü tatil foto atardým pek de tartýþmöa girmezdim o paraya internet ortamýnda viral reklam ve mavi tikli sosyal medya hesaplarý ile ülke çapýnda tanýnýr bir sima olur sosyal medyaya takýlýrdým bu forumda ...sohbet eden arkadaþlarýn %99 500.000 usd altýdýr veya foruma aþýrý baðlý gizli zenginlerdir
yazý yazma meraký olmadan bir varlýklý insan neden gelsin burda takýlsýn mantýksýz bir zevk bu ancak takýntý filandýr
Elliot'cu arkadaþlar ne diyor endeks hareketlerine çok merak ediyorum.
Kendime notlar... Ýstediðin fiyattan alamýyorsan alma, kar kaçýrmak zarar etmekten iyidir!
Takip ettiðim tahtalarýnda bir çoðunda INFO birinci veya ikinci satýcý. (DOAS, ISMEN, THYAO, KCHOL vs.)
Bunlar da mý operasyoncu oldu?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri