Mart sonu Nisan gibi banka hisseleri 1. çeyrek bilanço gazý ile ya yeni zirveye çýkar ya da eski tarihi zirvelerine oldukça yaklaþýrlar diye düþünüyorum. Yakýn vadede bir ralli yaþayacaðýz gibi geliyor bana. Ancak bu ralli uzun ömürlü olmaz zira seçimlerin tedirginliði, sandýktan çýkacak sonucun ne olursa olsun borsayý olumsuz etkileme olasýlýðýnýn yüksek oluþu gibi nedenler bu rallinin önünü keser (þahsi öngörümdür). Daha önce dediðim gibi, Cumhur kazanýrsa statüko devam eder, enflasyon baþ belasý olmayý sürdürür, Sirenler o çok tatlý müzikleri eþliðinde sizi kayalýklara doðru çeker. Millet kazanýrsa politika faizleri çok yukarýlara çýkarýlacaðý için depresyon ortaya çýkýp piyasayý kötü etkiler. Bildiðiniz "aþaðýda sakal, yukarýda býyýk" durumu iþte.
Bana müsaade. Ýsrail'de yaþayan amcam ve kuzenlerimin davetlisi olarak 3 aylýðýna Ýsrail'e gidiyorum, orada bazý kurumsal aktivitelerim olacak. Akabinde TR'ye dönüp Ýzmir Çeþme marinada beni bekleyen tekneme atlayýp 3 aylýk bir Ege seyrine çýkacaðým. Kýsmetse 6 ay sonra Eylül gibi görüþmek üzere.TH
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri