Göz göre göre 2 turda KK merkez sað ve sað seçmenin oyunu alamaz ise, baþkanlýk sistemi ve tek adam rejimine karþý olan mücadelesini demokrasi ve hukukun üstünlüðe tezlerine olan onlarca göndermelerini , hak , eþitlik , liyakat , ahlak söylemini ve temiz siyaset anlayýþýný yutacak mý ? Ýnsan koltuk için karþýtým dedikler ile ayný yolda nasýl yürüyebilir ki ! Bundan sonra KK meral akþenerþn gönlünü almaz ve uzlaþmazlar ise o pis genel baþkanlýk kibri ve dar siyasi hesaplarla anca yürür diðer tüm partiler , tüm muhalefet þahsi ýsrar ve inatla duruþ sergilerse seçimi þimdiden kaybettiklerinin ilaný olur , temel bir adaylýk konusunda bile , fedakarlýk yapmayý unutup iþi son dakikaya nasýl býrakabildiler , anlamýþ da deðilim .
Akþener haklý kadýn bilimi referans alýyor ve partisi de istemiyorsa partililere silah dayayýp ölümle mi tehdit edecek ille KK aday olsun onay vermeyeni partiden atarým hatta geberticem der mi ? ben sosyalist olarak hak veriyorum ,Bilim ne diyorsa o olmalý KK da olabilir ama ülke yapýsý farklý kimliklere kucak filan açmýyor maalesef yapýsý aþýrýlýkçý tutucu düþüncelere inanan insanlarla dolu ülkemiz budur , iyi parti tabaný küçümsenemez onlara karþý baský dayatma olmamalý CHP seçimleri hala 45 seçim kaybetmiþler. sosyal deney zannediyor acaba bu kez bana veriler mi ? Þu bu laf etsem oy alýr mýyým ? Peh peh Peh. heee gülüm verirler , türk halký da sanki kimlik siyasetini unutmuþ Harward mezunu baþkan peþinden koþmayý istiyor ve demokrasi aþkýyla yanýyor alev alev !!!
Yok öyle bir dünya Toplumsal sosyolojimiz bir adayýn kimyasýný fiziðini söylemini maalesef belirlemiþ ülkemiz dar ufuktan bakan seçmen kaynýyor !! hatta oldukça kýsýtlanmýþ , statik hale gelmiþ durumda olan bir seçmen kültürü ve bilinci var , bu bir realite iken , ýsrarla her seçim bir chp deneyi ve hezimeti yaþamaktan ders çýkarýlmýyor ,
Kendisine egoist adla demeyen ancak koltuk sevdalýsý ve iþ cumhurbaþkaný olmaya gelince bencil bir part lideri ülkeyi esir almýþ partisini esir almýþ adaylýktan feragat de etmiyorsa ne denebilir ki ? adam seçim kaybede kaybede hala ders bile almamýþ görünmektedir , eee kardeþim senin mücadele ettiðin tek adamdan farkýn ne? Adama sorarlar ? Bunca vatansever nutuklar , ülke ve millet sevdasý palavra mýydý ? Komik bir ülkede yaþadýðýmýzý yine anlamadým. Muhalefette akýl bar diye varsaymak da yanlýþmýþ ancak telafi edilebilir çoðu konu hala vakit var düþüncesindeyim.
Chp bu iþi tamir edemezse benim için akp den , hiç bir farký olmayan tek adam rejimine hayran olan asla kendisini sorgulamayan , ilkel bir ülke özlemini taþýyan bir partidir , bunca laf ve pozitif söylem de reklam palavrasýndan öte deðilmiþ maalesef … ha burdan dönüp kazansalar bile bu acemilik ile ekonomiyi ciddi saðlam temellerde nereye taþýyacaklar , umarým söylemler de yerine getirilir izlemede olmak da gerek .Dünki durum çözümlenmez iþ yokuþa giderse , Akp ve Chp birbirinden hiç farký olmayan yapýlar deriz , Türk siyaseti de tükenmiþliðin dibini yaþýyor .
Türk siyaseti zaten bitik durumdaydý bu olaylardan sonra kim kime nasýl güveneceðini þaþýrýr hale de gelmiþtir . Siyaseti artýk pek de ciddiye almamak lazým hayýrlýsý olsun ülke Allah’a emanet olsun .


Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri