Off. Off.Off. Of ki ne of.
Sayýn Deniz Ali; Sakinleþtiyseniz eðer,
1)Kurlarý ben yükseltmiyorum. Enflasyon yükseltiyor. Enflasyonun olduðu bir ülkede ne kadar sýkarsanýz sýkýn bir zaman gelir kurlar patlar. Kur fiyatlarýný etkileyen talep ise, þu anda söz konusu deðil. KKM'leri döviz olarak saymazsak.
2)Enflasyon, soygunun legalleþtirilmiþ halidir. Yani emek harcayarak kazandýðým paranýn diðer taraftan hüpletilmesidir. Bunu yýllardýr yaþayan insanýmýz da, bu soygundan korunmak için altýn alýr. Yatýrým yapýp para kazanmak için deðil, soygundan korunmak için. Eðer bu vatana ihanetse, Türk milletinin büyük çoðunluðunu suçlamýþ olursunuz. Ki geçersiz bir ithamdýr. Daha yeni haber. Ýsviçre'den 50 ton altýn ithal edildiði. Bu altýnlar ne oluyor sanýyorsunuz. Hayvanlarýn önüne kesif yem olarak mý dökülüyor. Soygundan kurtulmaya çalýþmak ahlakidir. Döviz almakla altýn almak ayný þey deðildir. Biri, bir ülkenin rezerv parasý. Ki alýrsanýz o ülke vatandaþýna beleþ yaþama imkaný tanýrsýnýz. Altýn ise tüm dünyada kullanýlan bir deðer aracýdýr.
Yazdýðým kýsacýk deðerlendirmeden , yazdýðýnýz eleþtirilerin hiçbiri çýkmaz. Hayalinizde oluþturduðunuz bir durumu yazmýþsýnýz. Benim yazdýklarýmdan bu algý çýkmaz. Ha daha önce yazdýklarýmla ilgili alýnganlýðýnýzdan ötürü bir fýrsat kollama durumu söz konusu ise,(bu kadar tepkiselliðe baþka neden bulamadým) o anda yazsaydýnýz, açýklardým.
Ayrýca þunu da fark ettim. Gereðinden fazla alçak gönüllü olmuþum.
Diðer konu þu (Bu açýklama Sayýn Depeche Mode için): Þu anda portföyümün %100 hisse senedindedir. Tahmininize uymuyorum. Herhangi bir acýyan yaným da yok.
Hayirli olsun. Yarini yokmus gibi sok. Her turlu pislik var bu isin icinde ama 3 sene sonrasi belli.
![]()
Yine mi tavanda kapatti
hay bin kunduz,
Shortcular bile longcu olmus)
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Üstadým seni asla kastetmedim hatta hisse net forumda da dolarý savunan pek yok , cahiller var kriz bekleyen o cahillere de net yazýyorum siyaset her iþe karýlýr ama dolarý ve ekonomiyi siyasileþtirmemek lazým , çýkara ve bakýþa göre dolar sevdasý boþtur .
Piyasa bu dolar sevdasýný cezalandýracaktýr .
Sayýn Salih Karakaya emin olun bunlara cevap yazmaya bile deðmez. Yazýlarýnýza bazen katýlmasam dahi yerinde ve doðru tespitleriniz daha çok. Lütfen yazmaya devam edin.
Demokrasiden bahsedip farklý fikirlere kapalý olmak ne derece samimidir anlamadým.
Piyasa muhtemel bir iktidar deðiþimini satýn almaya baþladý ve baþta Ýþ Bankasý ve diðer bankalarýn yanýnda yabancýlarýn iyi bildiði holdinglerle yukarý sürülmek istenecektir.Hele ki endeksde daha önce kýrýlamayan 5700 ler de geçilecek olunursa seçim ve sonrasýnda çok daha yukarý seviyeler görülecektir diye düþünüyorum. YTD
Yer Ýmleri