ben hakan`ìn yerinde olsam, calisanlara sürpriz yapip 1 Mayis`ta 10 maas ikramiye daha verirdim
herkesi dumura ugratirdim
sana da iyi bayramlar hakan
ben hakan`ìn yerinde olsam, calisanlara sürpriz yapip 1 Mayis`ta 10 maas ikramiye daha verirdim
herkesi dumura ugratirdim
sana da iyi bayramlar hakan
ABD Yüksek Mahkemesi, Halkbank'a ABD'de cezai kovuþturma açýlabilmesine olanak tanýyan alt mahkeme kararýný iptal etti - Reuters
Matriks
Ne Goldman mýþ be adam Big Short filmini boþa çekmemiþ.
(Yenileme) ABD Yüksek Mahkemesi Halkbank'a cezai soruþturma açýlmasý kararýný iptal etti - TRT Haber
Reuters: ABD Yüksek Mahkemesi Halkbank'a cezai soruþturma açýlmasýna yönelik alt mahkemenin kararýný iptal etti.
TRT Haber internet sitesinde yayýnlanan sözkonusu habere aþaðýdaki linkten ulaþabilirsiniz:
https://www.trthaber.com/haber/dunya...ti-761709.html
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ziraat yatirim insider Trader mi yapmis acaba![]()
Bugünde tahtayi tutmaya baslamisti...
olan acik yapan tacirlere oldu 500k lot ekside![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Kim Roket motorunun baðladý lan akþam akþam yazýk ettiniz pes pes mallarý yapmaladýlar ulen garan bak sen))
Kapanisa doðru ata yatirimdan 500 bin lot alim geldi kim acaba![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Ýþ bankasý , Akbank ve diðer bankalara kendi kurumlarý alým yönünde neden destek olmuyor ve geri alým iþine baþlanmýyor ! süre ilerlemiyor mu ?
3-5 spek grubun oyuncaðý olmayý sürdürüyoruz ,o mal topluyor þu mal topluyor, tamam da olan biten bir indim ve çýktým gösterisinden ibaret , taaa yabancý dev fonlarýn gireceði tarihlere kadar bist 100 de testereyle gül gibi hisselere dadanma var . Oyalanma var . Bir gün gelecekler ve 100 milyonlarca lotu yabancý fonlarýn çantalarýna dolduracaklar ..virman edecekler.
Türk insaný, yine kar ve büyümeden , mahrum kalacak ! ( üzücü )
Ýyice tadý kacti
Yer Ýmleri