Banka yarı sattım dün ben de hata yaparım ama mecburen satılacak mal bunlar seçim riski için son güne kadar beklemek de gerekliymiş) öğrenmiş olduk ! Sorun yok pazartesi yukarı gap da açsa geri almak gerek sistem sistemdir !
Banka yarı sattım dün ben de hata yaparım ama mecburen satılacak mal bunlar seçim riski için son güne kadar beklemek de gerekliymiş) öğrenmiş olduk ! Sorun yok pazartesi yukarı gap da açsa geri almak gerek sistem sistemdir !
Bedduam iyi tuttu agha. Gitmesinden de para kazanmis olduk.
Para bankalardan baska nereye girecek.
![]()
Sayın ZDX kafası basmayan kakavanlara vakit ayırmak bence zaman istafı. Daha önce siz beni bu konuda bilgilendirmiştiniz. Forumda yazı yazanların çoğu gördüğüm kadarıyla sayfa kirliliği. Yazılarını okumaktan bilgi ve keyif aldığım kişi sayısı üçü bilemedin beşi geçmez
Sen nasıl bir türsün ya harbiden. Orada bak bilgi ile seni yerin dibine sokmuşum bütün verebildiğin cevap bu mu? Ne oldu yazdıklarım sana gelen raporlarda yok mu? Oradan buradan okuyup cevap verebileceğin türden değil mi?Gerçekten acizsin sen ya. Gerçekten şu seçimi kim kazanırsa kazansın olaysız geçse iş bilgiye kalsa defoların daha çok ortaya çıksa.
Mesela şu çok sevdiğin CandyShop vardı ne oldu ona? Hani ŞİŞE İşbankasınındı da aslında değil siz bilmezsiniz masalı anlatan.Hatırladın mı kankandı.Zira sen 1-2 aydır neredesin mesela hayırdır. Biz hep buradaydık.
Hani bu borsada bu bankalar mevcut iktidar varken asla gidemezdi. hatırladın mı yazdığın bu atmasyonları. Hayırdır ortadan kaybol gel herşeyi bildim edasında yazı yaz yok öyle yağma.
Hakaret ediyormuşuz bunu kendisine karşı yazı yazan herkese terbiyesizlik yapan sen mi yazıyorsun? Valla acıyasım geldi gerçekten.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri