Kavcıoğluns Bddk başkanlığı gelmiş tam isabet mi demeli !!
Kavcıoğluns Bddk başkanlığı gelmiş tam isabet mi demeli !!
Cok yasayacakmissin demek. Ben de sirki fonlamak yok artik yazacaktim.
Dün isctr sattım guo ve Migros girdim demiştim önerimde isabet oldu bunlarla övünmeyeceğim.
Acil bir faiz artılı olur dolar 22 tl altına inerse gapli aşağı açılış olurda bankalar fake yükseliş beklenti tersi de yapabilir özetle tahminlerim tutar ama sizlerin de tutabilir ancaaaak %70 tahminleri tutuyor diye kimse geleceği bilemez ve hüstadımmm bana tabi olun diyemez
İsctr ve bankalar ısındılar dolarda gerileme ile xbankı 4650 geriye doğru yay gibi germe orda oyalama ve 6000 puan üstü banka rallisine hazırlık beklentisi fikri de mümkün ..
Xbank düşmeden az az isctr maliyet fırsatı verirse gelir alırım ,
Hepimiz trade insanı olduk övünmeye gerek yok 12 mayısta bildim bankaları satmıştım , 4400 puanda bildim dün yine bildim ama asla övünmem eninde sonunda benim de tahminler patlar piyasa size ne yön diyorsa TERSİNİ 6 hisse benzer şekilde algılarsanız kazanırsınız hep yükselir hep düşer işler hep kaybeder Bunu adla unutmayın
Haftaya 5900 işaret ettiğim bölgeye yan tahta ve belli ucuz hisselerle gidersek ordan 5500 ve zig zag zih zag zig zag ağustos sonuna 5350 -5600 aradı elliot çemberinde git gel ihtimali de var
Benim elliot grubun Vecna elliottur Twitter hesabı var eğitici bir arkadaşdır elliot mutlaka öğrenin borsaya bakış açınız gelişir ufkunuz 5 misli artar kartal gözlü olursunuz ELLİOT CANDIR arkadaşlar borsa ise heyecandır)
Aslında en doğru yöntem tahminde bulunmamak 6 hisle değil robot işlemlerle 15 dk 30 dk ve 60 dk da robot işlemleri server üstünden kurmak ve düğmeye serbestçe basmak ne dert ne tasa robot alsın ve satsın bu piyasada başka türlü uzun vade portföy bekleyen sadece banka ve holding alanlar gün içi fırsatları da yakalarlar en doğrusu olur ve hisse adet sayıları artmış olur
Size tek önerim bu zamanı olmayan robot kursun bu işe odaklansın algı konusu ise bu forumda anladığım kaşarıyla tartışma konusudur işin yalan dolan olduğunu söyleniyor aşık satım tetikleyici sinyaller ile işlemlere tekil biriler 200 milyon tl üstü parayla nerden ne kasar gir çık yapılacak orası viop destekli yürür ve oldukça zor ötesi işlemler büyük balinalar için bence piyasayı karşılıklı oy karşı kurgulama peşindeler öyle gözlemliyorum .
Ky ve yeni gelenler eski balinaların hisseleri taşıyacak satan balina para kazanacak yeni gelem korkup stop olacak alan balina yulardan en yeni gelene servis edecek bu tarz sistemde göreceli bir kazanç mümkün görünüyor ama net maliyetleri anlamak za zor Birkan ve takas uzmanı olsak yine çözemeyiz
ama bazı aylar eksi kazanç görüntüsünde bofa artı kazanç içinde olabilir mesela tahmin etmek zor !!!
Döngüsel baktıkça düşüşlerin ve viopun ana kar kalemi olduğu spot hareketlerin ise böyle getirili olduğunu viop kapanırsa aracı kurumların mal taşıyan uzun vade para kazanan komisyon geliri elde eden şirketlere dönüşeceğini yapının evrim geçireceğini düşünüyorum
Mehmeh Şimşek yerinde olsam VİOP kapatırdım kesinlikle kapanmalı aracı kurumlar suistimal ediyor %60-70 viop üstünden ky ve diğerlerini söğüşlemece işlemler ortada mayıs ayında yaşananlar bir kurban töreniydi Eylül 2022 de öyleydi … kaç kuzu veya deve kesilecek viopta daha bitmedi bir kan ve et kokusu !!!
Dolarda düşüş faiz artışı borsada 500-800 puan çöküş senaryosuna hazırlanıyorlar şimdi bu zeki tayfa viopçu çeteler !!!
Ben viopta işlem yapmıyorum yapsam da hedge için işlem yapardım ya da spot viop arbitrajı ama kaldıraçla değil param kadar.Doğrusu da budur zaten. Birileri haddini çapını bilmeyip viopta kaldıraçlı işlemler yapıyor batıyor diye viop kapatmak doğru değil. Bu kumarcı tayfa bu sevdalardan vazgeçmelidir.
Geçen sene agustos ayı yükselişinden sonra burası olsun çevrem olsun herkesi kredili kaldıraçlı işlemler konusunda uyardım.Ama o zehri alanın işi zor.Bir profosyonel için bile bir hayli zor olan bu işleri parası olan herkes yapabileceğini sanıyor.Yapamazsın varı yoğu verirsin.
Spotta 70-80 faizle kredili pozisyon almak viopta 90-100 lü faiz oranlarından pozisyon açmak nedir ya.Bunları yapanlar gerçekten uçmuş.
Ben full time ekrandayım çoğu zamanda işlem yapmam.İşlemi gerekirse yaparım illa ekran karşısındayım diye sürekli almaya satmaya kalkışmak büyük bir hatadır.Niye ekran karşısındayım çünkü sürekli izlediğim tahtalarda ya da piyasada işlem yaparken doğru karar verme oranımı artırıyor.Bir nevi futbolcunun hafta içinde idman yapması gibi.Ama benimle meslek sahibi olanların çoğunluğu bile bunu yapamaz-yapamıyor.
Bizim işte kırk gün kış olur bir gün av. Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmazmış.
Bu iki disiplin bu piyasada işlem yapan herkeste olmalı.
Bir de bazılarının sosyal medyada parasız olan bazı uygulamaların grafikleri üzerinden analiz paylaşması da çok komik oluyor.Millet kerizdi paralı ekran kullanırken.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Millet alir, ben yatarim
Millet satar, ben yatarim
Millet batar, ben kalirim
Nisan Gelir temettümü alirim
Yer İmleri