Güzel kardeþim kumara çevirmesinler o zaman. Benim çevremde var adamý uyarýyorsun iplemiyor bile ben niye yapmýyorum onca tecrübeye onca bilgiye.
Viop ta dediklerini yaparsan dünyada bu var mý var ayaðýna sýkmak olur. Ýþ oraya gelene kadar daha çok þeyler var. Ama bir yatýrýmcý viop u hedge dýþýnda kullanmamalý ben bunu bilir bunu söylerim.Yani yatýrýmcý kendisi kendisini disipline ederek koruyacak bunu buralarda kaç kez yazdým bunun en kestirme yolu bu.
Endeks kýsa süreli yalan hareket ettirebilirsin ama bu eninde sonunda dengesine gelir sonsuza kadar gitmez.
bir kiþinin sektörün içinde olup rahatsýz olmaya hakký yok.Senin var ama benimde yok mesela.
O zaman kendini geliþtireceksin müþterine doðru hizmet vereceksin sektör çalýþaný olarak.Hiçkimse kusurabakmasýn eðer baþarýlý isen seni fizanda olsan bulur el üstünde tutarlar.
Ha tabii sen sektör çalýþaný olarak kendi 3 kuruþunu bile yönetebilecek niteliðin yokken bazý þeylere müþteriden iþlem hacmi üzerinden komisyon ya da bonus alacaðým diye haddini çapýný bilmez kalkýþýrsan tabii ki zor olur.
Sektör içinde olup rahatsýz olanlara lütfen benden selam söyle o zaman gidip devlet memuru olsunlar.
Çok net türkçe yazayým taþýyabileceðin pozisyonu alacaksýn ya da müþterine taþýyabileceði pozisyonu aldýracaksýn.
Bunun baþka bir alternatifi yok bu piyasalar varoldukça olmayacakta. Herkes planýný programýný buna göre yapsýn.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri