Asiye nasýl kurtulur.
Temettüden önce Ýþc yi satýp Akbank aldým , dün ise tekrar Akbank satýp Ýþc aldým. Bu yaptýðým iþlem sonucunda Ýþc hisse adetim % 20 daha fazla arttý. Bu demek oluyorki son 4 aydýr Ýþc gerçekten çok kötü bir performans göstermiþ. Ya Yönetimin sözünü tutmasýný bekleyeceðiz yada yabancý yatýrýmcýnýn tahtaya alýþ yönünde gelmesini. Birincisi pek mümkün deðilde ikincisi bir ihtimal.
Herifler bankaya cokmeye calisiyor, hisse gitmeyince yandas da yonetime sucu yukluyor.
Nerde kalmýþtýk. Yinemi ayný teraniler
Hala yakýn zaman USD zirvelerinin nerede ise % 50 altýnda iþlem gören tonlarca þirket hissesi var. Gerçekten akýl tutulmasý.
Bunu niye buraya yazýyorum bu grupta sermaye büyüklüðünden dolayý bu piyasada fonu ile yönettiði BES i ile bu piyasada önemli bir aktör.
Ama diyeceksin ki adam kendi hissesine sahip çýkmýyor çýkamýyor sen ne diyorsun kardeþ. Gerçekten bak bu Ülke ye çektiðiniz operasyon yeter kabak tadý verdiniz harbiden. Bu iþi hakkýný vererek yapýn. Herkesi de saf zannetmeyin.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Bence en önce sana çökseler en doðrusu olur. Yýllardýr buralarda engin siyaset engin finans bilgilerinle çuvallamadýðýn þekil kalmadý. Hala mý hiç utanmadan konuþuyorsun?
Çok biliyordun 12,3 a stop oldun ne olacak þimdi? Peki hergün direkt yukarýda açýlan piyasada hani olmayan parayla tradersýn ya sen acaba yükseliþin ne kadarýndan faydalanabildin konuþsana. Malý taþýyana zor kazandýrýyor adamlar yedirtirler mi sandýn senin gibilere. Safým benim. Bir de çok akýllý geçiniyorsun buralarda.
Hayatta insanýn kendi kapasitesi nedir ne deðildir bilmemesi kadar kötü bir þey yok.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...30#post6476530
3743 no:lu gönderi. Yandaþmýþ ben senin gibi en muhalif adamlarý cebimden çýkartýrým.
Þimdi çarþýn pazar ola.
Dua et de birileri geriye dönük arþivleri okuyup buralarda ne kadar saçmaladýðýný görmesin. Israrla hala saçmalamaya da devam ediyorsun o da çok vahim bir durum.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 13-07-2023 saat: 12:51.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri