eskiden lönk diye düserdi,
ölü taklidi yapardi,
islem hacmi yok gibiydi
tadi tuzu kalmadi artik
yatirim tavsiyedi degildir
eskiden lönk diye düserdi,
ölü taklidi yapardi,
islem hacmi yok gibiydi
tadi tuzu kalmadi artik
yatirim tavsiyedi degildir
bugün borsaya bir üvey kardeş geliyor.. mevduat faizi.. küçük yatırımcının bir kısmının buraya yönelmesini bekliyorum.. yatırım tavsiyesi değildir...
HSBC, Türk bankalarının hedef fiyatı ve tavsiyelerinde değişikliğe gitti
HSBC, 21 Eylül tarihli raporunda şu değişiklikleri yaptı: Hedef Fiyat Tavsiye Eski Yeni Eski Yeni ------------ ------------Akbank 20.50 44.20 Tut Al Garanti 31.20 57.35 Tut TutIşbankası (C) 21.65 26.55 Al Al Yapi Kredi 19.10 22.00 Al Al
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Birileri çaktırmadan altımızı oymaya çalışırken birilerinden aleni destek.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Moskova Borsası'nda Türk lirasıyla yapılabilecek işlemler genişletiliyor
Moskova Borsası'nda aralarında Türk lirasının da (TL) bulunduğu çeşitli yabancı para birimleriyle yapılabilecek işlem seçeneklerinin arttırılacağı bildirildi.
Moskova Borsası'ndan yapılan yazılı açıklamada, piyasa katılımcılarının döviz üzerinden işlem yapmalarına yönelik seçeneklerin 25 Eylül itibarıyla genişletileceği belirtildi.
Piyasa katılımcılarının, merkezi karşı taraf (MKT) ile tezgah üstü piyasa (OTC) işlemelerini artık Türk lirası-Rus rublesi, ABD doları-Türk lirası çiftleri ile gerçekleştirebilecekleri bilgisine yer verilen açıklamada, liranın yanı sıra Hong Kong doları-Rus rublesi ve ABD doları-Hong Kong doları döviz çiftleri ile de işlemler yapılabileceği bildirildi.
Açıklamada, söz konusu yeniliğin piyasa katılımcıları için fırsatları genişleteceği ve yabancı şirketler de dahil olmak üzere müşterilere hizmet verme konusunda esneklik sağlayacağı kaydedildi.
Rus hükümeti, bugün aralarında Türkiye'nin de bulunduğu "dost ve tarafsız" 30 ülkeden yatırımcılara Rusya'daki döviz piyasasında işlem yapma izni vermişti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Dvk üstat selam
Borusandan sanırım tamamen çıktınız ve burdasınız
arz marz mars borusan, bilmece gibi oldu
varmı bir umut ışığı bunda üstat![]()
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Selam yazınızı yeni gördüm,
üstat kim ben kim , bak nice hüstatlar var burda
en büyük üstat Ziraat Yatirim, 9 tl den mal alirken burdaki shortcular ağlıyarak
devletin parasini car cur edioyr diyordu simdi 23 tl önüne gelene sadaka niyetine veriyor![]()
6 aylik dönemde %100 üzerinde gelir elde etti![]()
Borunsanda 6/1 oraninda satıs yaptim kalsin onlar,
Ama is bankasinda bölünmeden önce lotlarim var , trade yapiyorum al sat v.s v.s.
Banka hissesi zordur,
pastada anlasacagi gibi en iyi 2 satici ile 2 alıcinin lotları aynidir,
Ali Cengiz oyunları hiç bitmez, oyuncuysan yutarlar, yatirimciysan kazanirsin ...
Bol Kazanc
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer İmleri