Yazýklar olsun sana. Ben hakikaten senin dürüst olduðunu sanmýþtým. Benim þu an Bistte hissemin olup olmadðýný nereden biliyorsun. Gerçekten yazýklar olsun. Ýnsanlýðýn bittiði noktayý uzaklarda aramaya gerek yok içimizde zaten dolu.
Yazýklar olsun sana. Ben hakikaten senin dürüst olduðunu sanmýþtým. Benim þu an Bistte hissemin olup olmadðýný nereden biliyorsun. Gerçekten yazýklar olsun. Ýnsanlýðýn bittiði noktayý uzaklarda aramaya gerek yok içimizde zaten dolu.
benimle ilgili istediðiniz þekilde düþünebilirsiniz. bu sizin en doðal hakkýnýz. ben dürüstüm ama ayný zamanda pragmatik bir insaným. üniversitede bir hocamýz vardý. para sokakta kan akarken kazanýlýr derdi. yani dýþarýda, kaos, kriz, savaþ, vs. durumlarýnda yatýrým ve sermaye piyasalarýnda dalgalanmalar olur ve bunlar bir süre durulana kadar para kazanýlýr. bu arada, burasý bir borsa forumu. baþka bir mecrada olsa orada da düþüncelerimi açýkça dile getirmekten çekinmem. siyaset olur, politika olur, savaþ, diplomasi, vs. ben burada para kazansamda para kaybetsemde savaþýn, çocuklarýn ölümünün, insanlarýn evlerinden, yurtlarýndan sürülmelerinin iyi bir þey olduðunu savunabilir miyim ? ama burasý orasý deðil iþte. burasý borsa, ekonomi, yatýrým, vs. konuþmak için kurgulanmýþ bir forum. mutlaka savaþla ilgili kritiklerin yapýldýðý forumlarda mevcuttur. oralarda da tam tersi gidip borsadan bahsetmek abestir, ayýptýr, mantýksýzdýr, bence burada da savaþtan bahsetmek bana göre öyle. hepsi bu.
The colour of money bu gün sizce hangi renk.
paranýn rengi her zaman yeþildir. diðerleri figüran...
Hamas 2 rehine serbest birakti. ABD borsalari tepki verdi toparladi ustune, ama gunu yine de en dusukten kapatti.
YATIRIM_UZMANI ongorulerin cok iyi, devam et. Arkadas da kaybetmesin, ozellikle de Is Bankasinda. Ama ne yapabiliriz. Durum karisik. Hiperenflasyonun oldugu yerde borsalar yukari gitmek zorundadirlar. Ama hicbir zaman parani kurtaramazsin.
Teþekkür ederim sayýn 666. Hiç bir savaþ sonsuza kadar devam etmez. Bu savaþta öyle veya böyle bitecek. Borsalar tekrar yükseliþe geçecek. En önemli konu ne kadar sürecek ? Ülkemiz bu durumdan ne kadar etkilenecek ? Gün geçtikçe kan kaybeden hissede beklemek mi yoksa kol kesip daha güvenli bir yatýrým aracýna geçmek mi iþte bütün mesele bu. Burada da bir çok argüman devreye giriyor. Borsadaki paraya kýsa vadede ihtiyacýn var mý ? risk algýn nasýl ? uzun vadeci misin yoksa al-satcý mýsýn ? þu an için görünen düþüþ devam ediyor ve henüz dip yapýp oradan kuvvetli bir hacimle geri dönüþ sinyali vermedi. Bence bunu takip edip en azýndan dibe yakýn bir yerlerden tekrar ufak ufak alýma geçmek mantýklý görünüyor. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýsrailli yetkililer, Gazze Þeridi'ne yönelik bir kara harekatýný kesin olarak gerçekleþeceðini bildirirken, Ýsrail ordusu, Gazze'nin kuzeyindeki 1 milyondan fazla insaný güneye gitmeleri için günlerdir uyarýyor.
Kaynak: Dünya Gazetesi
Yer Ýmleri