Aynen katılıyorum Sayın Zido bunların EM bilançodan haberleri yok anlaşıla. İşbankası yönetimi 6 aylık ve yıllıklarda yabancu kurumsal yatırımcılara bu bilançonun sunumunu yapar(Aynı şekilde diğer bankalar).
Aynen katılıyorum Sayın Zido bunların EM bilançodan haberleri yok anlaşıla. İşbankası yönetimi 6 aylık ve yıllıklarda yabancu kurumsal yatırımcılara bu bilançonun sunumunu yapar(Aynı şekilde diğer bankalar).
Surda da dedigin gibi holdingleri pozitif etkiliyor zido:
https://www.getmidas.com/midasin-kul...enecek-p-28820
Bilançolarında enflasyon muhasebesi uygulayacak “Duran Varlıklarının Özsermayesine Oranı” en yüksek Borsa İstanbul şirketlerinin bu süreçten pozitif yönde etkilenmesi bekleniyor. Bu şirketler:
Global Yatırım Ortaklığı 630%
Anadolu Grubu Holding 617%
Biotrend 566%
İzmir Demir Çelik 562%
Sabancı Holding 530%
Koç Holding 421%
30 endeks Aralık vade VİOP'ta contango durumu söz konusu yani vadeli değer spotun %5 üzerinden işlem görüyor.
Ful nakitteyim (PPF) elimde hisse yok
Acaba Algo ve robot operatörleri kredilileri dökebildikleri kadar dökmek için iyice teminat yakma seviyesine mi çekecekler yoksa feyk atıp yönü yukarıya mı çevirecekler? Bu sorunun cevabını vermekten imtina ediyor adamlar.
Eğer Aralık vade VİOP 30 endeks %5 lik contango durumunda ise bunun tercümesi nedir? An itibariyle stopajdan muaf para piyasası fonları günde binde 1 e yakın net faiz getiriyor. 2 aylık net faiz de %6 yı aşıyor. Durum böyle iken 2 ayda %6 yı aşan net garanti getiriden düşük %5 lik bir contango ne anlama gelebilir ki? Ben borsadan pek çakmadığım için bu sorunun cevabını buradaki saygın üstatlara bırakıyorum.
Epeydir hacimsiz düşüş yaşıyoruz. Faizlerin artması ile birlikte kredili yakalananları ayıklıyorlar. Böyle fırsatı bırakmazlar.
Yer İmleri