Kağıtta pazartesi günü geçici olarak kazanılan pozitif momentum tersine döndü ve İSCTR tüm bankacılık sektörünü peşine takıp aşağıya çekti. Bravo, senden zaten bu beklenir.
Kağıtta pazartesi günü geçici olarak kazanılan pozitif momentum tersine döndü ve İSCTR tüm bankacılık sektörünü peşine takıp aşağıya çekti. Bravo, senden zaten bu beklenir.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Eğer olur da endeks genele yayılı bir satış yerse, İSCTR soluğu nerede alır bilinmez ama aşağıya doğru keskin bir dalışa geçeceği kesin. Bugün endeks %1 artılarda iken banka hisseleri %1 eksideydi. Beta -1 e döndü artık, bankaların endeks ile korelasyonu tamamen negatif hatta alt limit olan -1 oldu.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Sen bunu yaparsın İSCTR. Bugün 21 in altına bir selam çakıver artık, bunun için yeterli güce (yeteri kadar negatif momentuma) sahipsin. Bugün 20.XX leri görmezsen ayıp edersin.
21.82 den 21.14 e 68 kuruş. An itibariyle günlük marj %3. Bunun biraz daha genişlemesi lazım şöyle %4 e belki de %5 e doğru. 21 in altı bir ihtimal görülecek bugün.
20.94
Allah razı olsun beni kırmadın. Günlük marj 88 kuruşa (%4 e) çıktı.
Closed out.
Bu kadar yeter, açgözlü değilim. Yarın Allah kerim. Bu akşam Bordoeaux İSCTR'den.
Kağıt 20-22 arası gri bölgede çok güzel trading fırsatları sunuyor. 22 çok güçlü bir direnç, beton duvar sanki. 20 destek ama güçlü bir destek değil. Bu detaylar bir kenarda dursun.
Herifler bilancolardan sonra hep basiyorlar. Garantide oldugu gibi sektore EM baskisi olacagindan mi acaba gelecek sene.
EM baskısı değil de banka bilançolarındaki aktiflerin kabaca %20 sini oluşturan devlet tahvillerinin MTM etkisini ve bunun özkaynaklarda yaratacağı hasarı hesaplayanlar vınlamayı tercih ediyor. Ben İşbankası için bu hesabı yaptım ama bu detayı burada paylaşmayı düşünmüyorum.
Oh be. Eski versiyonlu VB ile forumun yapmadigini yaptim en sonunda.
Her bir yerden zaplandi red listem. Alintilayan olursa onun mesaji da gidiyor. Istedigin kadar alintilayabilirsin TRENDcigim!
Good riddance.
https://i.ibb.co/Z6pyv3j/hisse.jpg
Yer İmleri