KAP: ISATR ISBTR ISCTR ISKUR TIB [ANHYT ANSGR ISFIN ISGSY ISGYO ISMEN ISYAT SISE TSGYO TSKB ] TÜRKÝYE ÝÞ BANKASI A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1211092
Dosyalar:
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2023-10-27
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama Ýlgi: 25.08.2023 tarihli özel durum açýklamamýz
Ýlgide kayýtlý özel durum açýklamamýz ile paylaþýlmýþ olan, 30.06.2023 tarihli finansal tablolar üzerinden gerçekleþtirilmesi öngörülen iþtirak modeliyle kolaylaþtýrýlmýþ usulde kýsmi bölünme iþlemlerine, kýsmi bölünme kapsamýnda paylarý devre konu olan yurt dýþýndaki baðlý ortaklýklarýmýzýn tabi olduðu otoriteler nezdinde yürütülen süreçler için ilave zamana ihtiyaç duyulduðundan, 31.12.2023 tarihli finansal tablolar üzerinden
devam edilmesine karar verilmiþtir.
Sayýn Cinali sen bari yapma. Kap takip etmeyen biri 27.10.2023 tarihini nasýl bilsin? Full time ekranda olan biriyim ben.
Bence hepsi bilinçli iþler.Bence akýllýca davrandýlar. Daha önce de yazdým seçimin peþine KKM den % 30 civarýnda getiri elde edilmiþken Hissenin fiyatýný seçim zamaný olan fiyatlarda gezdirmek pek akýllýca olmazdý.
Ben sürecin sizin dediðiniz kadar uzayacaðýný sanmýyorum. Öyle bile olsa mesela baþvurudan sonra ISMEN kaçtý þimdi kaç ISCTR kaçtý þimdi kaç?
Yer Ýmleri