Bende onu ifade etmeye çalýþýyorum. Bedelsiz artýrma hisse sulandýrma deðildir ,ortak satýþý ile olur anlamýnda.
Bende onu ifade etmeye çalýþýyorum. Bedelsiz artýrma hisse sulandýrma deðildir ,ortak satýþý ile olur anlamýnda.
Anlastik o zaman.
Ben zaten borsadan fazla anlamam.
Baslangic seviyesindeyim.
Sulama islerinden ise hic anlamam.
Anlayandan korkacaksýnýz. Bende sizin gibi anlamam .O yüzden son bir yýldýr kendimi fon yatýrýmcýlýðýna býraktým. Sizlere de tavsiye ederim, yatýrým fonlarýný. Býrak adamlar sizin yerinize düþünsün. Bir fon alýyorsun içinde yok yok. Örnerneðin bir Yas fonu al .Ýçinde bütün KOÇ lar var. TI3 al ,bütün iþ yatýrýmlarý cepte.
Sulama mulama bu nedir,uðraþ dur.Aklýma rahmetli Kamer Genç geldi .
epey bahsedilmiþ. bedelsiz basit bir muhasebe olayýdýr. reelde pek faydasý olmaz. hissenin derinliði artar. bu anlamda iyi olabilir.
ama iþte bir þeyler olacaksa iþin bahanesi olur. mal kitlemek için de güzel bedava bir araç da olabilir.
buna inanan olmaz. 2 yýldan fazla zamandýr hiç al-sat yapmadan bekledim. temettüyle bile hisse aldým. maliyet 3 civarý.
satmayý da düþünmüyorum. kolay gelsin.
saðlýkla.
Bana göre konuþulmasý gereken, hissenin ederi nedir? Eðer bedelsiz hikayesi ile fiyat þiþer ise; satýp bölündükten sonra daha fazla lotu ayný yatýrým miktarýyla geri almaktýr.
Nakitte kalabilmek için ,paranýzý deðerlendirmek adýna ppf fonu alýnabilir. Her an nakte çevrilebilir fonlardýr.
https://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx
Son düzenleme : nikrece; 17-12-2023 saat: 17:25.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
ABD'de enflasyon kafasýný kaldýrýp yýllýk %10 lara çýktýðýnda oranýn en büyük perakende bankalarýndan Ýþbankasý muadili Bank Of America hissesi 1.5 yýlda 50 dolardan 25 dolara inerek yarý yarýya düþtü. Olmasý gereken de zaten budur.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri