Diðer 3 özel banka yeni zirve yapmýþ olmasýna raðmen bu kaðýt yapamadý. Þimdi sýra bunda olsa gerek. Öte yandan 2 haftaya kadar Moodys'in not artýrýmýna gitmesini bekliyorum, ülke notunu 2 kademe artýrarak B3 ten B1 e yükseltmeleri gerekiyor. Ek olarak da tüm baðlý ortaklýklar için atýlacak adým da bundan sonra gündeme gelecek. Tüm bunlar bir araya gelip hisseyi 26.52 deki tarihi zirvesinin üzerine taþýmalý artýk.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Hani akþam lotsuz yatýyorduk.. Hani mallara sahip çýkýp son silkelemede dalda kalýyoduk? Bende de devreler karýþtý.. Arms Up tuþuna basýyorum elevatör çalýþýyor.. 2003 yýlýnda Nijeryada baþýma gelmiþti, yanýmda RS232 kablosu ve simatic s7 crackli kopyasý vardý da plcnin ladder diyagramýný sil baþtan yapýp kurtulmuþtum o ülkeden..
O gün bugün hatalý kodlarý anlarým..![]()
%150 lik bedelsiz kararýnýn hisseye etkisi nötr oldu, hiç etki yapmadý. Bölünmeye yakýn bunun etkisi görülebilir.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Benim hesabýma göre ÝSCTR nin þu anda 22-23 TL lerde deðil, 27-28 TL lerde olmasý gerekiyor çünkü diðerleri yeni zirve yapmýþ, bedelsiz açýklanmýþ, ülkenin kredi notu artacak, baðlý ortaklýklar bir araya toplanýp defter deðeri artacak vs vs tüm bunlar olurken bu kaðýdýn hala 22 lerde kýllatmasý inanýlýr gibi deðil.
Bu tahtada "giyinik veya çýplak" türden short pozisyon çok sýk uygulanýyor kanýmca. Sonuç olarak da bu þortlar kaðýdý baskýlýyor her ne kadar bu baský geçici / suni bir etki yaratsa da.
Bu "naked / covered" þortlar tümüyle emilmedikçe kaðýdýn üzerindeki baský kalkmaz. Þahsi görüþüm 200 milyon lotluk net bir alýmýn gerektiði yönündedir bunlarýn tümüyle emilmesi için.
Yer Ýmleri